26 / 04 / 2024

Dolar/TL zirvede!

Dolar/TL zirvede!

Milyonların takip ettiği dolar/TL yeni günde de yükselişine devam ediyor. Dün akşam piyasalar kapandıktan sonra yurt içi piyasalarda hareketli saatler yaşandı ve dolar tarihi zirvesini yükseltmeye devam etti.



Dün piyasaların kapanmasından sonra yurt içinde hareketli saatler yaşandı. TL değer kaybederken dolar/TL tarihi zirvesini 9.18 seviyesine kadar yükseltti. Dolar kurundaki yükseliş sabah saatlerinde Kurlar bu sabah saatlerinde zirveden biraz uzaklaşsa da hareketlilik devam ediyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dün gece piyasaların kapanmasının ardından iç piyasalarda oldukça hareketli saatler yaşanırken dolar/TL tarihi zirvesini yükseltmeye devam etti.

Dolar/TL zirvede!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu görüşmesi ve TCMB'de 3 ismin görevden alınmasıyla birlikte  9.10 seviyesinde işlem gören dolar/TL  9.1885 seviyesine kadar yükseldi. Euro/TL de 10.66 seviyesine kadar çıkarken tarihi zirvesi olan 10.76'ya yaklaşmış oldu.

Yeni günde,  kurlar bir miktar gevşerken dolar/TL, 9.16; euro/TL ise 10.63 bandında işlem görüyor.

Dolar/TL güne 9,04 seviyelerinde başladı!

Dolar zirveye koşuyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön