19 / 04 / 2024

Dolar/TL'de kritik rakam açıklandı! Bu seviyeyi görürse piyasalar alt üst olacak! 

Dolar/TL'de kritik rakam açıklandı! Bu seviyeyi görürse piyasalar alt üst olacak! 

BDDK’nın adımlarının ardından, dolarda sert geri çekilmeler kaydedildi. Peki dolar artacak mı, düşecek mi? Dolar/TL kurunu neler bekliyor? İşte son dakika ayrıntıları ve doların geleceği...



Piyasalarda ortam resmen toz duman olmuş durumda. Hem küresel piyasalarda merkez bankalarının ‘şahin’ duruşu hem de içeride enflasyonla mücadele için ardarda alınan kararlar yatırımcıların dikkatini çekiyor. Dolar kurunun 18 liraya doğru adım adım gitmesinden sonra ekonomi yönetimi tarafından bir dizi kararlara imza atıldı.  

Dolar/TL de kritik rakam açıklandı! Bu seviyeyi görürse piyasalar alt üst olacak!  

BDDK’nın adımlarının ardından, dolarda sert geri çekilmeler kaydedildi. Belirsizliğin iyice yükseldiği piyasalarda, yatırımcılar son dakika analizlerini, uzman isimlerin yorumlarını ve doların ne olacağını araştırıyor. 

Peki dolar artacak mı, düşecek mi? Dolar/TL kurunu neler bekliyor? İşte son dakika ayrıntıları ve doların geleceği...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön