24 / 04 / 2024

Domino’s Pizza Bodrum Marina'da şube açıyor!

Domino’s Pizza Bodrum Marina'da şube açıyor!

Domino’s Pizza Ege Bölgesi’ndeki restoranlarına bir yeni halkayı da Bodrum Marina şubesi ile ekledi. 310. şubesi olan Bodrum Marina ile ilk kez 7/24 hizmet verecek olan Domino’s, Bodrumluları yeniliklerle buluşturacak...



Domino’s Pizza Bodrum Marina'da şube açıyor!



KalDer ve KA Araştırma Limited tarafından ortak olarak yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’de hızlı servis restoranları kategorisinde 2011 ve 2012’de olduğu gibi 2013 yılında da birinci sırada yer alan Domino’s Pizza, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.


Domino’s Pizza Ege Bölgesi’ndeki restoranlarına bir yeni halkayı da Bodrum Marina şubesi ile ekledi. 310. şubesi olan Bodrum Marina ile ilk kez 7/24 hizmet verecek olan Domino’s, Bodrumluları yeniliklerle buluşturacak.



Domino’s Pizza Bodrum Marina şubesi birçok “ilk”i de beraberinde getiriyor. Domino’s, 24 saat açık ilk şube olma özelliğini taşıyan Bodrum Marina ile menüsünde de yenilikler sunuyor. 

 

Lezzetine doyum olmayan pizzalarına ek olarak, taptaze ve doğal ürünlerle hazırlanan kahvaltı pizzaları, Domino’s ayrıcalığı ile ilk kez Bodrumlularla buluşuyor. Bodrum Marina’da çay ve kahve keyfi yapmak isteyenleri de sevindiren Domino’s, sıcak içecek servisi ile bir kez daha sevenlerinin gönlünü fethediyor. Sunduğu yeniliklerle şimdiden Bodrum Marina’nın gözdesi olan Domino’s Pizza, üç farklı salata çeşidinin yanı sıra yeni dondurma ve tatlı çeşitleri ile de Bodrumluları nefis lezzetlerini keşfetmeye çağırıyor.


Bodrum Marina’nın en dikkat çekici yerinde şube açan Domino’s Pizza’nın dış cephesinde marina temasına uygun olarak beyaz ve mavi renklerin kullanılması mimari yapıyı korumasıyla dikkatleri çekiyor.  Marina ve deniz temalı objeler ile endüstriyel tasarımlar farklı bir atmosferde lezzet dolu bir pizza şöleni yaşatıyor. İki katlı Domino’s Pizza Bodrum Marina Şubesi terası ile de benzerine az rastlanır bir manzarayı ayaklar altına seriyor.




Geri Dön