28 / 03 / 2024

Donald Trump photoshopla Trump Towers'ı Grönland'ın ortasına koydu!

Donald Trump photoshopla Trump Towers'ı Grönland'ın ortasına koydu!

Donald Trump photoshopla Gröland'ın ortasına Trump Towers'ı kondurdu. Twitter hesabında paylaşım yapan Trump, "Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 



ABD Başkanı Donald Trump Danimarkaya ait özerk statüdeki Grönland Adası'nı satın alma niyetini duyurmuştu. Trump, ‘emlak anlaşması’ olarak gördüğü bu durumla dalga geçen paylaşım yaptı.

SputnikNews'te yer alan habere göre Donald Trump, sahibi olduğu Trump Towers gökdelenlerinden birini Grönland’ın renkli sahil evlerinin ortasına dikilmiş photoshoplu bir kareyi twitter hesabında paylaştı. Paylaşımda Trump, “Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Donald Trump photoshopla Trump Towers ı Grönland ın ortasına koydu!

Donald Trump’ın oğlu Eric de sosyal medya hesabından aynı kareyi paylaşarak “10 yıl sonra Grönland” ifadesini kullanmıştı. Eric Trump, “Sizi bilmem ama ben Grönland’ı satın alma fikrini sevdim” yazmıştı.

Grönland’ın ABD için stratejik bir konumda olduğunu vurgulayarak satın alma isteğini dün ilk kez açıklayan Donald Trump, bu konunun gündemlerindeki ilk madde olmadığını söylemişti. Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, Trump’ın bu çıkışı için absürt yorumunu yapmış ve “Grönland satılık değil. Grönland, Danimarka’ya da ait değil. Grönland, sadece Grönland’a ait” demişti.

'Donald Trump Grönland'ı satın alacak' iddialarına yanıt!

Donald Trump 'Grönland'ı satın alacak' iddialarını doğruladı!


Geri Dön