20 / 04 / 2024

danimarka grönland adası

danimarka grönland adası

Donald Trump photoshopla Gröland'ın ortasına Trump Towers'ı kondurdu. Twitter hesabında paylaşım yapan Trump, "Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

ABD Dışişleri'nden Grönland'ın satın alınmasına ilişkin açıklama!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken tarafından Grönland'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Buna göre, Washington, Grönland'ı satın almayacak.

Danimarka, Kuzey Denizi'nde enerji adası inşa edecek!  Üç milyon konut etkilenecek!

Danimarka Kuzey Denizi'nde enerji ada inşası için düğmeye bastı. İlk etapta üç milyon konutun elektrik ihtiyacını karşılayacak proje 2033 yılında tamamlanması bekleniyor. 

Donald Trump'tan Danimarka Başbakanının Grönland yorumuna tepki!

ABD Başkanı Trump, Danimarka Başbakanı Frederiksen'in ABD'nin Grönland'ı satın alması fikrini "absürt" olarak değerlendirmesi "çirkin ve uygunsuz" tepkisini verdi.

Donald Trump photoshopla Trump Towers'ı Grönland'ın ortasına koydu!

Donald Trump photoshopla Gröland'ın ortasına Trump Towers'ı kondurdu. Twitter hesabında paylaşım yapan Trump, "Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

Donald Trump 'Grönland'ı satın alacak' iddialarını doğruladı!

ABD Başkanı Donald Trump, Grönland'ı satın alacağı iddialarını doğruladı. Trump, "Böyle bir konsept gelişti. Bir tür gayrimenkul anlaşması" dedi.

'Donald Trump Grönland'ı satın alacak' iddialarına yanıt!

ABD Başkanı Donald Trump’ın Danimarka’ya bağlı Grönland adasını satın alacağı iddia edilmişti. Grönland Dışişleri Bakanı Ane Lone Bagger, “İş yapmaya hazırız, ancak satılık değiliz” diye açıklama yaptı.

'Donald Trump Grönland'ı satın alacak' iddiası!

Emlak zengini ABD Başkanı olan Donald Trump'ın Grönland'ı doğal kaynaklar ve stratejik konumu nedeniyle satın almak istediği iddia edildi.

Danimarka, Grönland'da havalimanı inşa edecek!

Danimarka, Grönland'da faaliyette bulunan 2 havalimanının genişletilmesi ve bir havalimanının inşa projelerini gerçekleştirecek.

Teksan Jeneratör, Tayland'da hastane sektöründe büyüyor!

Teksan Jeneratör'ün Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, jeneratör pazarında yurt dışındaki faaliyetlerini artırmak istediklerini belirterek, "Şu an Kuzey Afrika ülkelerinden Grönland'a kadar uzanan geniş bir yelpazede 120'den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracat odaklı büyüme hedefliyoruz."

Grönlandlılar Türkiye'den ev alabilir mi?

Grönland vatandaşlarının Türkiye'den gayrimenkul sahibi olma hakkı var mı? Grönlandlılar Türkiye'den ev alabilir mi? Grönlandlılar Türkiye'den arsa alabilir mi? Grönlandlılar Türkiye'den iş yeri alabilir mi?

Danimarka'da bazı kentler sular altında kaldı!

Danimarka'nın Sjaelland adasındaki Roskilde fiyordunda deniz suyunun yükselmesi nedeniyle bazı kentler kısmen su altında kaldı. Bugün suyun kısmen çekildiği Frederikssund kentinde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Skorpios adası 500 milyon euroya satışa çıktı, Türkler talip oldu!

Ekonomik krizle sarsılan Yunanistan'da adaların satışına başlandı. Fransız gazetesi Le Figaro'nun haberine göre ünlü Yunan armatör ailesi Onasis'in varisi Athina Onasis Roussel, Skorpios adasını satışa çıkardı. Fiyatının 500 milyon euro olduğu açıklanan a

Aydın Kuşadası'nda Pamukkale Sitesi'nde 140 bin TL'ye icradan dubleks konut!

T.C. Kuşadası 1. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacıfeyzullah mahallesinde bulunan Pamukkale Sitesi'ndeti dubleks konutu 140 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 21 Mayıs 2012 Pazartesi günü 09:00-09:35 saatleri arasında yapılacak

danimarka grönland adası Haberi

danimarka grönland adası

ABD Başkanı Donald Trump Danimarkaya ait özerk statüdeki Grönland Adası'nı satın alma niyetini duyurmuştu. Trump, ‘emlak anlaşması’ olarak gördüğü bu durumla dalga geçen paylaşım yaptı.

SputnikNews'te yer alan habere göre Donald Trump, sahibi olduğu Trump Towers gökdelenlerinden birini Grönland’ın renkli sahil evlerinin ortasına dikilmiş photoshoplu bir kareyi twitter hesabında paylaştı. Paylaşımda Trump, “Bunu Grönland’a yapmayacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Donald Trump’ın oğlu Eric de sosyal medya hesabından aynı kareyi paylaşarak “10 yıl sonra Grönland” ifadesini kullanmıştı. Eric Trump, “Sizi bilmem ama ben Grönland’ı satın alma fikrini sevdim” yazmıştı.

Grönland’ın ABD için stratejik bir konumda olduğunu vurgulayarak satın alma isteğini dün ilk kez açıklayan Donald Trump, bu konunun gündemlerindeki ilk madde olmadığını söylemişti. Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, Trump’ın bu çıkışı için...