19 / 04 / 2024

Dönüşümle birlikte Vadi Kent Projesi yükseliyor!

Dönüşümle birlikte Vadi Kent Projesi yükseliyor!

Kentsel dönüşüm ile birlikte yükselen yerlerden biri de KOMYAPI imzası olan Vadi Kent Ankara projesi. Modern projesi ile dikkat çeken konut ilgi görüyor



KISA süre öncesine kadar yapılaşmada gecekonduların hakim olduğu Başkent'te yükselen konutlar, sosyal donatıları ile öne çıkan projeler kentin kimliğini değiştiriyor. 

Bunun başında Yükseltepe'deki Vadi Kent konut projesi geliyor. Projenin gerek lokasyonu, gerekse kullanılan malzeme kalitesi ile büyük ilgi gördüğünü belirten KOMYAPI  Ankara  Satış Müdür Aslı Akpınar, "Çevreci, enerji tasarrufu sağlayan, kullanışlı, depreme karşı güvenli, kaliteli malzemenin estetikle buluştuğu ve geleceğe dönük yatırım amaçlı en güzel tercihi Vadi Kent Ankaradır" dedi. 


FORUM AVM YE ÇOK YAKIN 


Vadi Kent konutları, havaalanına 20 kım, Kızılay'a 10 km., Ulus'a 8 km., GATA'ya 5 km. ve Forum Ankara AVM'ye 2 km mesafedede. Akpınar, "Toplam 4 blok ve her blokta 3 giriş olmak üzere zemin+15-16-17 katlardan oluşan 41 bin 154 metrekare arsa üzerine inşa edilen sitemizde toplam 388 adet 3+1 ve 182 adet 4+1 olmak üzere 570 adet lüks konut inşa ediyoruz. Ortak yaşam alanlarında ise müşteriler ihtiyaçlarını karşılayabilecek" diye konuştu. 


BUYUKŞEHIR Belediyesi'nin metro hattının Forum Ankara AVM'ye kadar gelmesi için proje çalışmalarının başlaması ve Keçiören Belediyesi tarafından Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Alanında 155 bin metrekarelik park alanının yapılacak olması da Vadi Kent'in bulunduğu bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. Belediyelerin çalışmaları kendilerine ufuk olduğunu belirten Akpınar, "Bizleri hep iyiyi yapmaya yönelten belediyelerimize teşekkür ediyoruz" dedi. 


Sabah Ankara


Geri Dön