23 / 04 / 2024

Door Fair Turkey İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Door Fair Turkey İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı!

Demos Fuarcılık tarafından düzenlenen 8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı "Door Fair Turkey", İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’de 3 salonda kapılarını sektör profesyonellerine açtı...




Demos Fuarcılık açıklamasına göre,  Fuarı ilk gün 450 yabancı olmak üzere toplam 2 bin kişi ziyaret etti. 150 katılımcı firma ile 20 binin üzerinde ziyaretçinin ağırlanmasının beklendiği fuarda sektöre dair 2 bin yeni ürün sergileniyor. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören fuarı Almanya, İran, Irak, Romanya, Ürdün gibi ülkelerden pek çok alıcı grup ziyaret ediyor.


Door Fair Turkey’de, teknolojik kapılar birbirleriyle yarışıyor. Fuarda en çok ilgi gören ürünler; 80 ülkede patenti olan kendini kilitleyebilen, kilit yeri belli olmayan ve 3 ton yükü taşıyabilen kapılar oldu. "Sihirli kilit" diye adlandırılan bu kapılarda dışarıdan bakıldığında ne kapı kolu ne de anahtar haznesi görünmüyor. Uzaktan kumanda ile harekete geçen sistem sayesinde kilit haznesi ortaya çıkıyor ve kapı çaldığında içeriden kamera sistemi ile anında kapıdaki kişi gösteriliyor. Bu sistemle birlikte aynı zamanda tüm Türkiye’de 30 dakikada 7/24 teknik servis hizmet desteği de veriliyor.


Dünyanın ilk uzaktan kumandalı LCD ekranlı, elektromekanik akıllı çelik kapısı, fuarda ilk kez görücüye çıkan bir başka ürün oldu. Bu kapı, hırsız, yangın, gaz kaçağı gibi birçok durumda kullanıcısını cep telefonuna yönlendirilen alarm mesajı ile uyarıyor. Bu sayede evde olunmasa da tehlikeden önceden haberdar olan kullanıcı gerekli önlemleri alabiliyor. 


Ayrıca, yeni dönemin teknolojisiyle harmanlanmış eskitme özel tasarım kapılar da fuarda ziyaretçilerini bekliyor.


AA



Geri Dön