18 / 04 / 2024

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da 2 arsa satıyor: 81.5 milyon TL'ye!

Döşemealtı Belediyesi Antalya'da 2 arsa satıyor: 81.5 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı ilçesi Yağca ve Düzlerçamı Mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı toplam 81 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.



Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı ilçesi Yağca ve Düzlerçamı Mahallelerindeki 2 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 80 milyon TL ve 1 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Söz konusu arsalar 101 bin 323 metrekare ve 2 bin 208 metrekare aralanlara sahip. Geçici teminat bedellerinin 8 milyon TL ve 150 bin TL olarak belirlendiği arsaların satış ihalesi 15 Mart 2022 tarihinde saat 15:00 ve 15:30'da gerçekleştirilecek.

 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığından:

Döşemealtı Belediyesi Antalya da 2 arsa satıyor: 81.5 milyon TL ye!

1- Yukarıdaki listede bulunan Mülkiyeti Döşemealtı Belediyesine ait taşınmazlardan
1. sıradaki taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereği Kapalı teklif usulü ile 2. sıradaki taşınmaz ise aynı kanunun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile belirtilen tarihte Belediye toplantı Salonunda toplanacak komisyon tarafından SATIŞ ihalesi yapılacaktır.
2- İhaleye girecekler ihale saatinden önce Banka Teminat Mektubu veya geçici teminat miktarını Belediyemiz veznesine yatırmış olması ve ihaleye girecek şahsın şahsen veya vekâleten katılması gerekmektedir. Teminat mektubu verilecek ise süresiz olacaktır.
3- İhaleye İştirak etmek isteyenler;
a) Satın almak istedikleri taşınmazın, yukarıda belirtilen geçici teminatını Belediye veznesine yatırılacaktır.
b) Özel kişilerin; Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ve aslı İkametgâh senedi (yerleşim yeri belgesi),
c) Tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerin; güncel tasdikli yetki belgesini, imza sirkülerini, tüzel kişiliğe ait güncel alınmış ticaret ve sanayi odası belgesini,

Döşemealtı Belediyesi Antalya da 2 arsa satıyor: 81.5 milyon TL ye!

ç) Vekâleten ihaleye gireceklerin güncel noter tasdikli vekâletname örneğini ve imza sirkülerini ihale saatine kadar Belediye İhale Birimine vermeleri zorunludur.
d) Ortak olarak ihaleye katılmak isteyenlerin Noterden yaptıracakları ortaklık sözleşmesi, ikamet belgesi ile kimliklerini getirmeleri ayrıca ortakların tümünün şartnameyi imzalaması mecburidir.
4- Posta ile yapılacak müracaatlardan doğacak gecikmeden dolayı itiraz kabul olunmaz.
5- Belediyemiz ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
6- İhaleye Katılacakların ihale günü olumsuzluk yaşamaması adına en az bir gün önceden evraklarını Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne Kontrol ettirmeleri ve İhale Şartnamesini incelemeleri gerekmektedir.
7- İhale şartnamesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden mesai saatleri içerisinde ücretsiz olarak görülebilir.
8- Kapalı teklif için Katılımcıların Teklif mektubunu içeren iç zarf ile teklifi veren tarafından imzalanmış şartname ve istenen diğer belgeler ile birlikte 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre hazırlayacakları kapalı zarflarını ihale tarih ve saatine kadar Belediye İhale servisine vermeleri zorunludur.
9- Taşınmazlar üzerinde Kamu Hacizleri ile Antalya genel icra dairesinin hacizleri vardır, alıcı tarafından ödeme yapılmasına müteakip tapu devri yapılacak, gelebilecek benzeri haciz, beyan ve şerhler tapu devrinden sonra kaldırılacaktır. Kaldırılamaz ise ihale iptal edilecektir.
Diğer hususlar ihale şartnamesindedir.
İrtibat: 0242 421 30 53 (1230 -1251 veya 1244 dahili)
İlan olunur


Geri Dön