20 / 04 / 2024

Dost İnşaat, 20. yılını çalışanlarıyla birlikte Divan Otel'de kutladı!

 Dost İnşaat, 20. yılını çalışanlarıyla birlikte Divan Otel'de kutladı!

Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz...




DUMANKAYA ve Sinpaş gibi ünlü firmaların projelerini hayata geçiren Dost İnşaat, 20. yılını çalışanlarıyla birlikte Divan Otel'de kutladı. 


Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz. Gelinen bu noktada yüzlerce çalışanımız, iş arkadaşımız ve onların aileleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kalbin tek bir amaçla çarptığı dev bir aileyiz" dedi. 

Türkiye'nin en prestijli işlerine imza attıklarını belirten Eroğlu, diğer firmaları Teknosel ile birlikte Avrupalı kuruluşlarla da tecrübelerini paylaştıklarını ve yeni hedefler belirlediklerini söyledi. Hayata geçirdikleri demir, kum, çimentonun içine terlerini kattıklarını belirten Eroğlu, "Hedefimiz Türkiye'de olduğu gibi dünyada da önde gelen inşaat firmalarından biri olmak" dedi. 


Sözcü Gazetesi


Geri Dön