27 / 04 / 2024

Atkın Eroğlu kimdir

Atkın Eroğlu kimdir

Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz...

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Eroğlu Yapı'nın 125 milyon TL'lik tahvil ihracı tamam!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı 2. çeyrek faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı'nın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Veysel Eroğlu: 14 şeker fabrikasının özelleştirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "14 şeker fabrikası özelleştirilecek. Anayasa Mahkemesinin kararlarını dikkate alarak çok güzel bir şartname hazırladık" şeklinde konuştu.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İncek Loft Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 20 Nisan'da Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak 'ta kuruldu.

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Doho Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Atkın Eroğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak Sun Plaza'da kuruldu.

Veysel Eroğlu: Sarıçay Barajı'nın projesi hazır!

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Veysel Eroğlu 16 yatırımın temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemize caka satan ülkeler yakın zamanda tarih sahnesinden silinecek. Türkiye'nin önü ise açıktır. Türkiye'yi küresel güç yapacağız" dedi.

Veysel Eroğlu, Aydın'da 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 13 milyon lira tutarındaki 10 adet yatırım müjdesi ile Aydın’a gidiyor. Eroğlu ayrıca 61 milyonluk 5 tesisin temelini atacak.

Atkın Eroğlu kimdir Haberi

Atkın Eroğlu kimdir


DUMANKAYA ve Sinpaş gibi ünlü firmaların projelerini hayata geçiren Dost İnşaat, 20. yılını çalışanlarıyla birlikte Divan Otel'de kutladı. 


Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz. Gelinen bu noktada yüzlerce çalışanımız, iş arkadaşımız ve onların aileleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kalbin tek bir amaçla çarptığı dev bir aileyiz" dedi. 

Türkiye'nin en prestijli işlerine imza attıklarını belirten Eroğlu, diğer firmaları Teknosel ile birlikte Avrupalı kuruluşlarla da tecrübelerini paylaştıklarını ve yeni hedefler belirlediklerini söyledi. Hayata geçirdikleri demir, kum, çimentonun içine terlerini kattıklarını belirten Eroğlu, "Hedefimiz Türkiye'de olduğu gibi dünyada da önde gelen inşaat firmalarından biri olmak" dedi. 


Sözcü...