25 / 04 / 2024

Dost İnşaat 20. yıl kutlaması

Dost İnşaat 20. yıl kutlaması

Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz...

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

Gümüşün tam 20 TL olacağı tarihi her dediği tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Her şeyi bırakın hemen bu tarihe bakın!

Yatırımcılar tarafından tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gümüşün tam 20 TL olacağı tarihi her dediği tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Her şeyi bırakın hemen bu tarihe bakın...

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 20 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün zam gelirken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 20 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Gerçek Dost Enerji İnşaat Danışmanlık Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gerçek Dost Enerji İnşaat Danışmanlık Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şendoğan Aktaş tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü 4 yılda yüzde 20 geriledi

İnşaat malzemesi sektörünün çatısı İnşaat Malzemesi Sanayiciler Derneği’nin eylül ayı verilerine göre, yılın ikinci çeyreğinde inşaat malzemeleri üretimi yüzde 2.1 oranında arttı ancak sektör 2018 yılından bu yana yüzde 20 geriledi. 

Kapalıçarşı güncel altın fiyatları 20 Mayıs 2022! Gram altın 950 lira oldu! Çeyrek altın, Ata altın kaç TL?

20 Mayıs 2022 güncel altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın 950 liraya yükseldi. Peki çeyrek altın fiyatı ne kadar? Ata altın fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel Kapalıçarşı altın fiyatları 20 Mayıs 2022...

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi açıldı!

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi Beykoz'da İlker Acar tarafından açıldı.

Beton ve çimentoya bugün itibariyle yüzde 20 zam geldi! Fiyatlar tavan yaptı...

İnşaat sektörünün en önemli alt kolu olan inşaat malzemelerinde artış hız kesmeden devam ediyor. Son zamanlarda çimento ve beton fiyatlarında görülmemiş rekor seviyeler görülüyor. Bugün edinilen bilgiye göre çimento ve betona yüzde 20 zam geldi...

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik haciz!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir toprak sahibi, Gül İnşaat'ın 40 kadar konutu kendisinden habersiz yabancı uyruklu kişilere sattığını iddia etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu. İcra Dairesi, arsa sahiplerini haklı gördü ve Gül İnşaat'a 20 milyon TL'lik icra gönderdi.

Dost İnşaat 20. yıl kutlaması Haberi

Dost İnşaat 20. yıl kutlaması


DUMANKAYA ve Sinpaş gibi ünlü firmaların projelerini hayata geçiren Dost İnşaat, 20. yılını çalışanlarıyla birlikte Divan Otel'de kutladı. 


Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz. Gelinen bu noktada yüzlerce çalışanımız, iş arkadaşımız ve onların aileleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kalbin tek bir amaçla çarptığı dev bir aileyiz" dedi. 

Türkiye'nin en prestijli işlerine imza attıklarını belirten Eroğlu, diğer firmaları Teknosel ile birlikte Avrupalı kuruluşlarla da tecrübelerini paylaştıklarını ve yeni hedefler belirlediklerini söyledi. Hayata geçirdikleri demir, kum, çimentonun içine terlerini kattıklarını belirten Eroğlu, "Hedefimiz Türkiye'de olduğu gibi dünyada da önde gelen inşaat firmalarından biri olmak" dedi. 


Sözcü...