23 / 04 / 2024

Dost İnşaat dumankaya

Dost İnşaat dumankaya

Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz...

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi açıldı!

Dost İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Acarkent Şantiye Şubesi Beykoz'da İlker Acar tarafından açıldı.

Dumankaya İnşaat mağdurları TMSF önünde eylem yaptı!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'ye devredilen Dumankaya İnşaat'tan, yapım aşamasındaki projelerden daire alan vatandaşlar, 3 yıl geçmesine rağmen dairelerinin teslim alamadığı gerekçesiyle eylem yaptı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Dost İnşaat TAI mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı!

Dost İnşaat, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) mühendislik binası yapım işleri ihalesini kazandı.

Dost İnşaat, TAİ mühendislik binası ihalesini kazandı!

TUSAŞ'ın yaklaşık 65 bin metrekare kapalı alana sahip Mühendislik Binası’nın ihalesini Dost İnşaat kazandı...

Dost İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dost İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eriş tarafından kuruldu. 

Dumankaya İnşaat'ın sahiplerine FETÖ fezlekesi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında Dumankaya İnşaat'ın eski sahibi ve ortakları bulunan 125 şüpheliye yönelik fezleke hazırlandı.

Dost İnşaatçılık Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Dost İnşaatçılık Proje Yönetimi Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Tuncay Selçuk imzasıyla kuruldu.

Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortaklarının mal varlıklarına el konuldu!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada kapsamında, Dumankaya İnşaat'ın sahibi ve ortakları olan 6 şüphelinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası!

Dumankaya İnşaat Dumankaya Mozaik Ramazan kampanyası kapsamında 3+1 daireler 548 bin TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Projenin Nisan 2017'de teslim edilmesi bekleniyor.

Dumankaya İnşaat'tan yılın konut hareketi!

Ritim İstanbul projesi Dumankaya İnşaat imzasıyla Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Ritim İstanbul Evleri'nin bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Reysaş GYO, Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 17 Şubat'ta Sancaktepe arsası için anlaştığı Dumankaya İnşaat ile ön protokolünü iptal ettiğini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) duyurdu.

Dumankaya İnşaat'ın acı günü! Ahmet Güneş vefat etti!

Dumankaya Pusula Site Yönetimleri Genel Müdürü Ahmet Güneş vefat etti. Ahmet Güneş'in cenazesi yarın Elazığ'dan kaldırılacak. Dumankaya İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Dost İnşaat dumankaya Haberi

Dost İnşaat dumankaya


DUMANKAYA ve Sinpaş gibi ünlü firmaların projelerini hayata geçiren Dost İnşaat, 20. yılını çalışanlarıyla birlikte Divan Otel'de kutladı. 


Dost İnşaat Genel Müdürü Atkın Eroğlu, "İçinde kendimiz yaşayacakmış gibi evler, güvenle çalışabileceğimize inandığımız binalar yapıyoruz. 20 yıldır beton binalar değil, sıcacık yuvalar inşa ediyoruz. Gelinen bu noktada yüzlerce çalışanımız, iş arkadaşımız ve onların aileleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kalbin tek bir amaçla çarptığı dev bir aileyiz" dedi. 

Türkiye'nin en prestijli işlerine imza attıklarını belirten Eroğlu, diğer firmaları Teknosel ile birlikte Avrupalı kuruluşlarla da tecrübelerini paylaştıklarını ve yeni hedefler belirlediklerini söyledi. Hayata geçirdikleri demir, kum, çimentonun içine terlerini kattıklarını belirten Eroğlu, "Hedefimiz Türkiye'de olduğu gibi dünyada da önde gelen inşaat firmalarından biri olmak" dedi. 


Sözcü...