25 / 04 / 2024

Döviz kurlarında son durum!

Döviz kurlarında son durum!

Dolar/TL kuru yeni haftanın üçüncü işlem gününe 8.60 seviyelerinde başladı. Euro/TL ise yeni işlem gününde 10.49 seviyesinden işlem görüyor.



Yeni haftaya durağan bir başlangıç yapan Türk Lirası, dolar ve euro karşısında yatay hareketliliğini bugün de devam ettiriyor.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dolar kuru yeni işlem gününe, 8.60 seviyelerinde başladı. Euro/TL ise 10.49 seviyelerinde işlem görüyor.

Döviz kurlarında son durum!

Bugün yurt içi piyasalarda veri gündemi sakin seyir izlerken uzmanlar, enflasyonist baskılar ve para politikalarının geleceğine yönelik belirsizliklerin dolar endeksini desteklediğini, fakat bu etkinin sınırlı kaldığını aktardı.

Dolar kuru bugün ne kadar?

7 Haziran 2021 dolar kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön