23 / 04 / 2024

7 Haziran 2021 dolar kuru!

7 Haziran 2021 dolar kuru!

Sabahın erken saatlerinde borsanın açılması ile, yatırımcılar ve vatandaşlar piyasaları yakından takip ediyor. Dolar/TL geçtiğimiz haftalarda dalgalı seyir izledi. Şu saatlerde ise yukarı yönlü hareket eden doların yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor...



Vatandaşlar yeni haftanın ilk işlem gününde dolar ne kadar oldu, euro kaç TL? gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladılar. Peki 7 Haziran 2021 dolar ne kadar oldu? 7 Haziran Pazartesi günü dolar kaç lira ve Euro ne kadar? İşte merak edilenler...

DOLAR VE EURO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Mynet'te yer alan habere göre; 7 Haziran Pazartesi günü haftanın ilk işlem gününde vatandaşlar dolar/TL ve euronun ne kadar olduğunu merak ediyor. Dolar bugün güne yukarı yönlü başladı. Önceki kapanışını 8,6785 liradan yapan dolar, şu saatlerde 8,6746 TL alış ve 8,6825 liradan işlem görüyor.

Doların, aylık değişim yüzdesi 2.2 iken günlük değişim yüzdesi ise 0.13.

7 Haziran 2021 dolar kuru!


EURO NE KADAR OLDU?

Euro haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Önceki kapanışını 10,5681 TL'den yapan euro, şu anda 10,5602 TL alış ve 10,5762 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Dolar yükselişe geçti! İşte dolar kuru!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön