19 / 04 / 2024

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mürüvet Çolakbayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Küçükçekmece, Halkalı'da kuruldu.



DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mürüvet Çolakbayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


DSM Mimarlık Tasarım Proje ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak. proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinden tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak,tadilat rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak, yurt içinde ve yurt dışında almış olduğu plan ve projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek.  her türlü projelerin araziye uygulama işlerini yapmak, tapu ve kadastro teknik hizmetleri ve işlemlerini yürütmek. harita ve imar mevzuatı konusunda danışmanlık ve müşavirlik yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, banka,hastane,otogar,benzinlik,iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylatılması ve  bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, banka,hastane, otogar,benzinlik, iş merkezi,plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapıların tasarım dekorasyon ve iç mimarlığını yapmak dış cephe ve vitrin düzenlemelerini yapmak yaptırmak veya başka bir firma ile ortak yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak.



Geri Dön