16 / 04 / 2024

DSR Gayrimenkul Kiralama Deri ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!


DSR Gayrimenkul Kiralama Deri ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Işık tarafından kuruldu.



DSR Gayrimenkul Kiralama Deri ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Işık tarafından kuruldu.

DSR Gayrimenkul Kiralama Deri ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: Kiralama -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, kiralanmasını ve pazarlamasını yapmak -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. DERİ -Her türlü ham deri, suni deri, işlenmiş deri, yan ürünleri, vinleks ve benzeri gibi ürünlerin imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak, -Ham deriden, mamul deri, kösele ve süet üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her nevi deri, güderi ve deriden mamul giyim eşyası; kürk, mont, kaban, ceket, yelek gibi ürünlerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Deriden mamul kalemlik, kitaplık gibi ürünlerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü deri, kemer, çanta, cüzdan, giyim ve kıyafet benzeri deri ürünleri imal etmek, imal ettirmek, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü deri ürünleri için düğme, toka, her türlü metal aksesuar alım satımı yapmak. KUYUMCULUK -Kuyumculuk dükkanı işletmek, işlettirmek ve mağazalar zinciri oluşturmak. -Her türlü altın, gümüş, bronz, platin, pırlanta, yakut, safir, elmas, inci, zümrüt ve diğer kıymetli madenlerden ve taşlardan mamul her türlü mücevherat, bilezik, kolye, yüzük gibi takı ve süs eşyalarının imalatını ithalat ve ihracatını yapmak. -Altın, gümüş ve diğer kıymetli madenlerin işlenmesi için eritme ve işletme ocakları ile haddehaneler açmak, işletmek. - Ayar evleri, ramat evleri, ifraz üniteleri,tamir atölyeleri kurup işletmek.


Geri Dön