26 / 04 / 2024

Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 30 Nisan'da düzenlenecek!

 Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 30 Nisan'da düzenlenecek!

Son yıllarda ciddi bir atılım gerçekleştirerek Türk ekonomisinin lokomotif sektörü olan gayrimenkul ve emlak sektörü Orta Doğu ve Körfez pazarının kalbi Dubai’de alımcılarla buluşuyor




 

Özellikle Mütekabiliyet Yasası ile kalkan yasaklar Türkiye’yi bölgenin en cazip emlak ve gayrimenkul pazarı haline getirmiştir.

 

Küresel ekonomik kriz sürecinde en güvenilir yatırım olan yurt dışında gayrimenkul satın alımı, Körfez ülkeleri iş adamları için   özellikle Türkiye gayrimenkul sektörünü göz bebeği haline getirmiştir. Bölgede yayınlanan Türk dizilerinin de etkisiyle, Türkiye sempatisi artmakta ve sektör ilgi toplamaktadır.

 

2013’de 9. kez düzenlenecek Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 10 000 ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır. 30 Nisan – 02 Mayıs tarihlerinde Dubai Uluslararası  Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuar, 2013 Yılı Yatırım Konferansı ile eş zamanlı olarak gerçekleşecektir. Dubai Dış Ticaret Bakanlığı’nın ev sahipliğini üstlendiği konferansa 2012 yılında Ekonomi Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan’da konuşmacı olarak katılmıştır. B2B görüşmelerin ve hükümetler arası görüşmelerin organize edildiği bu çok önemli konferans, yatırımlarınızı nitelikli alımcılarla buluşturacaktır. Polonya Enformasyon ve Yabancı Yatırımcılar Ajansı, Dubai Doğrudan Yatırım Ajansı, Çin Yatırım Ajansı  gibi katılımcıların olduğu etkinlik size satış yapacağınız ortamı suncaktır. Ülke tanıtımları, workshopların ve fuar içi atraksiyonların yer alacağı fuarın en önemli katılımcı ülkesi Türkiye olacaktır. Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’nda yer alan “IPS B2B” toplantıları ; bir platform üzerinden tüm katılan yatırımcılar ve onların statejik iş ihtiyaçları hakkında bilgi paylaşımı sağlayan B2B toplantıların organize edildiği  özel bir platformdur.

 


Geri Dön