26 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe!

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Adres Sancaktepe

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe projesi sınırlı sayıda daireler için ön talep toplamaya devam ediyor. Sancaktepe'de yükselen proje yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunuyor.



Dumankaya İnşaat  Adres Sancaktepe  projesi 180 adet daireden meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa edilen projede sınırlı sayıda yer alan konutlar için ön talep toplanıyor.


Yüzde 100 prim ve kazançlı yatırım garantisi sunan Adres Sancaktepe projesi  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyor. Dumankaya'nın satışları devam eden projeleri arasında Dumankaya Horizon, Dumankaya Ritim İstanbul, Dumankaya Miks, Dumankaya Mozaik Sancaktepe ve Dumankaya Hi- Fit yer alıyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik projesi!

Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de hayata geçirdiği diğer bir proje olan Dumankaya Mozaik'de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


Satışları devam eden Dumankaya Mozaik 799 adet konuttan oluşuyor. Projede yer alan dairelerin alanları 47 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor.


Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te yüzme havuzu, oturma alanları, pergolalı gezinti yolları, bisiklet park alanları, yansıma havuzları, güneşlenme terasları, fitness alanı, saunalar, hobi odası, lavanta hasat alanları, anfi tiyatro – aktivite-etkinlik meydanı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe iletişim

Tel: 444 7 222 

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön