19 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat müşteri memnuniyetine odaklandı!

Dumankaya İnşaat müşteri memnuniyetine odaklandı!

Dumankaya İnşaat, kurum içi iş birimlerinde organizasyon değişikliğine gitti. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, gerçekleştirilen atamaların Dumankaya'nın gelecek stratejileri için önemli olduğunu belirtti...



Dumankaya İnşaat, kurum içi iş birimlerinde organizasyon değişikliğine gitti. Gerçekleştirilen atamaların Dumankaya'nın gelecek stratejileri için önemli olduğuna vurgu yapan Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Biz şirket olarak insanların yaşamlarına dokunan bir iş yapıyoruz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın "iyi ki Dumankaya'dayım" hissini yaşaması bizim için çok kıymetli" dedi.


Kadın çalışan sayısı arttı 

"Şirketin gerçekleştirdiği yeni organizasyon yapısı sonucunda çalışanların yaş ortalaması 36.93 oldu. Toplam çalışanların içinde kadın çalışanlarının oranı ise 23.89'e ulaştı jgYıl boyunca farklı illerde konferanslar veren Uğur Dumankaya'nın son durağı Almanya oldu. Almanya İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (BUV) davetlisi olan Dumankaya, deneyimlerini işadamlarıyla paylaştı. Yaşanılan değişimin çok hızlı ve keskin olduğuna dikkat çeken Dumankaya, "Şirket olarak hep sektörün bir adım önünde olmak için çabaladık. Öncü rol bilgiyi ve deneyimi saklayarak değil, paylaşarak gerçekleştirilir. Bu anlayışla 51 yıllık deneyimimi genç kuşaklara, işadamlarına ve sektörel demeklere aktarmak için Türkiye ve dünyada pek çok yer gezdim ve gezmeye devam edeceğim" dedi. 


Bugün 


Geri Dön