23 / 04 / 2024

Dumankaya İnşaat Praktiker'in arazisine 348 konutluk proje inşa edecek!

Dumankaya İnşaat Praktiker'in arazisine 348 konutluk proje inşa edecek!

İflas bildiriminden sonra Türkiye'den çekilen Alınan yapı marketi Praktiker'in arazisine. 5 bloktan oluşan 348 konut, ofis ve Metro Cash & Carry'ııin bulunduğu proje inşa edilecek



İflas bildiriminden sonra Türkiye'den çekilen Alınan yapı marketi Praktiker'in arazisine. 5 bloktan oluşan 348 konut, ofis ve Metro Cash & Carry'ııin bulunduğu proje inşa edilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dıııııankaya. Kartal'da yıkımına başlanan 21 bin 696 metrekarelik Praktiker arazisinin üzerine. 2+1. 3+ 1- *1 + 1 konut, ofis ve alışveriş alanları inşa edeceklerini açıkladı. 53 yıllık tecrübeyle kaliteli yaşam alanları inşa etmeye devanı ettiklerini dile getiren Dumaııkaya. "Praktiker arazisinin yıkını çalışmalarını 1 ay içerisinde bitirmeyi planlanıyoruz. Kartal'ın en gözde projesini hızlı bir biçimde hayata geçireceğiz." dedi. Projenin hakim olduğu adalar manzarası ve metroya 200 metrelik yakınlığı ile Kartal'ın en avantajlı lokasyonunda olacağını ifade eden Duıııankaya. "Proje 16 ile 20 kat arasında değişen 5 bloktan oluşacak. Ticari alanların bulunduğu ofis bloğu ise 15 kattan oluşuyor. 


Ofis ve konut giriş-çıkışları birbirinden tamamen bağımsız olacak. Böylelikle konut sakinlerinin ve ofis çalışanlarının giriş çıkışlarda yoğunluk ve emniyet açısından sıkıntı yaşamaları engellenecek." ifadelerini kullandı. 


Ayrıntılı Haber 


Geri Dön