23 / 04 / 2024

Dumankaya projeleri 3 boyutlu filmler ile tanıtılacak!

Dumankaya projeleri 3 boyutlu filmler ile tanıtılacak!

47 yıllık deneyimi ile gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, konut projelerinin her aşamasında en son teknolojiyi müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor



Yenilikçi yaklaşımlarla teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek uygulamaya alan Dumankaya İnşaat, 6-10 Ekim 2010 tarihleri arasında Tüyap-Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek CeBİT Eurasia Bilişim Fuarı 2010’a katılarak son teknoloji ürünü hizmetlerini sergileyecek.
 
2009 yılında CeBIT Bilişim Fuarı’na Dumankaya Mobil adındaki özel üretim bir araçla katılarak yenilikçi yaklaşımını tüketicilerin beğenisine sunan ve büyük ilgi uyandıran Dumankaya, bu yılki fuara da iddialı ve yenilikçi hizmetleriyle katılıyor. Dumankaya’nın bu yılki fuar içeriğinde Dumankaya İKON ve Dumankaya Modern projeleri için özel geliştirilen 3 Boyutlu tanıtım filmleri, Dumankaya Pusula hizmetleri çerçevesindeki e-dairem hizmetleri ve sosyal medya uygulamaları yer alıyor.
 
Bu yılki CeBIT Bilişim Fuarı’ndaki Dumankaya standında yer alan 3 Boyutlu Tanıtım Filmleri 6 Ekim Çarşamba günü basın mensuplarına özel bir gösterim yapılacak.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Dumankaya’dan 3 boyutlu tanıtım

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, konut projelerinin her aşamasında en son teknolojiyi müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Dumankaya’nın bu yılki fuar içeriğinde Dumankaya İKON ve Dumankaya Modern projeleri için özel geliştirilen 3 boyutlu tanıtım filmleri, Dumankaya Pusula hizmetleri çerçevesindeki e-dairem hizmetleri ve sosyal medya uygulamaları yer alıyor.
Star


Geri Dön