20 / 04 / 2024

Dumankaya Referans Puan Sistemi, araba kazandırıyor!

Dumankaya Referans Puan Sistemi, araba kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat’ın Referans Puan Sistemi, şimdi daha fazla referans puan ile son model otomobil kazanma şansı sunuyor



Herkesin katılımına açık olan kampanyada referans veren kişiye 3 kat daha fazla puan kazanma şansı sunuluyor. 


Gayrimenkul sektöründe, yeniliklerin ve farklılıkların öncüsü olan Dumankaya İnşaat’ın 2005 yılında hayata geçirdiği “Referans Puan Sistemi” kapsamında Haziran ve Temmuz ayı boyunca geçerli olacak yepyeni bir kampanyası başladı. Kampanya kapsamında, referans veren kişinin referansının Dumankaya Showroom Proje Tanıtım ve Deneyim Merkezlerini ziyaret etmesi ve ilgilendiği proje hakkında bilgi alması yeterli. 


Referans veren kişi, kampanya döneminde her ziyaret için 3 kat, gerçekleşen her satışta ise 2 kat daha fazla puan kazanıyor. Dumankaya İnşaat referanslara kat kat puan vererek, büyük ödüllerin kapılarını müşterilerine açıyor. Haziran ve Temmuz ayları boyunca geçerli olan bu kampanya ile otomobil kazanmak daha kolaylaşıyor!


4000 ve üzeri puan için araba kazanma şansı sunan kampanyaya katılım için Dumankaya’dan daire sahibi olma şartı aranmıyor ve isteyen herkes katılabiliyor. Dumankaya Referans Puan Sistemi ile spor kulübü üyelik paketlerinden tatil hediye çeklerine, mücevherattan otomobile kadar çok çeşitli ve çok cazip seçenekler sunuyor. 


Referans Puan Sistemi’ne dahil olan Dumankaya Kartal Sahil ve Villa Gizli Bahçe projeleri dışındaki Dumankaya İnşaat’ın satışta olan diğer tüm projeleri için geçerli. 


Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye 444 7 222 numaralı telefondan veya www.referanspuan.com adresinden ulaşılabilir.


Kampanya ilanı için tıklayın!


www.dumankaya.com 

www.referanspuan.com 

www.facebook.com/Dumankaya

www.twitter.com/dumankayahaber

www.youtube.com/dumankayatv



Geri Dön