26 / 04 / 2024

Legrand Salbei ürünleriyle puan kazandırıyor!

Legrand Salbei ürünleriyle puan kazandırıyor!

Bina elektrik ve dijital altyapı ürünleri ve sistemleri konusunda dünya lideri Legrand, 18 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında tüm Salbei ürünleri ile legrandyaninizda.com.tr’ de “3 Kat Artı Puan” kazandırıyor.



Kalitesi ve renkleriyle adından söz ettiren Legrand anahtar priz serisi Salbei, perakendeci ve ara toptancıların özel avantaj ve servislere ulaşabildiği legrandyaninizda.com.tr’de, 18 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında “3 Kat Artı Puan” kazanma fırsatı sunuyor. Legrand’ ın Profesyoneller için çok özel, hediyeler ve tekliflerle dolu olarak hazırladığı legrandyaninizda.com.tr ‘ de Salbei ürünleri ile 3 kat Artı Puan kazanacaksınız. 


Bu tarihlerde legrandyaninizda.com.tr’ de biriktireceğiniz Salbei ürünlerine ait 3 Kat Artı Puanlar ya da Artı Puan + Para seçenekleriyle alışveriş yapmanız mümkün. Burada ünlü markaların seçkin ürün ve hizmetlerini bir arada bulacaksınız. Sipariş bilgilerinizi girdikten sonra, seçtiğiniz hediye gönderimi için kargo bedeli ödemenize gerek yok. Kargo bedeli, sizin için Legrand tarafından ödeniyor olacak. Legrand’ la kazanmak işte bu kadar kolay. 


Geri Dön