19 / 03 / 2024

Düşük faizli konut kredisi başvurusunda gerekli evraklar!

Düşük faizli konut kredisi başvurusunda gerekli evraklar!

Düşük faizli konut kredisi kullanrak konut satın almak isteyen vatandaşlar bankaların konut kredisi koşullarını araştırıyor. Peki düşük faizli konut kredisi başvurusunda gerekli evraklar neler?



Uygun faiz oranı ve ödeme planından yararlanarak konut satın almak isteyen vatandaşlar, konut kredisi koşullarını araştırıyor. 

Habertürk'te yer alan habere göre; sıfır veya ikinci el konut satın alımlarında kamu bankaları tarafından düşük faiz oranlı konut kredisi fırsatı sunuldu. 

KONUT KREDİSİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Başvuru Formu,

Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi veya pasaport fotokopisi,

Çalışma durumunuza göre gelir belgesi,

Serbest Meslek Mensupları için, bağlı oldukları meslek kuruluşundan alınan üyelik belgesi fotokopisi,

Tüzel kişiliklerin ortağı olan kişilerden ortağı olduğunuz şirkete ait ana sözleşmenin yayımlandığı ticaret sicil gazetesi/gazeteleri fotokopisi,

Satın alınmak istenen konutun tapu belgesi fotokopisi,

Şube tarafından talep edilebilecek diğer belgeler

Ziraat Bankası konut kredisi başvuru, erteleme ve sorgulama işlemleri merak ediliyor. Sıfır konut için 0,64 ikinci el konut için 0,79 faiz oranı ile konut sahibi olabilirsiniz. Ziraat Bankası konut kredisi başvuruları Ziraatbank.com.tr, internet şubesi, mobil uygulama ve şubeler üzerinden başvuru yapılabiliyor. Kredi durumunuzu aynı şekilde de sorgulayabilirsiniz. İşte Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları, vade oranları ve toplam kullanabileceğiniz tutarlar...

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ BAŞVURU VE SORGULAMA

Ziraat Bankası konut kredisi başvuru, erteleme ve sorgulama işlemleri araştırılıyor. Sıfır konut için 0,64 ikinci el konut için 0,79 faiz oranı ile konut sahibi olma imkanı sunuldu. Ziraat Bankası konut kredisi başvuruları Ziraatbank internet sitesi, internet şubesi, mobil uygulama ve şubelerden yapılabiliyor. Kredi durumunuzu aynı şekilde de sorgulayabilirsiniz. 

SIFIR EL KONUT İST, ANK, İZM. İÇİN ÖRNEK HESAPLAMA

Konut Kredisi için; Bankkart, KMH, Talimat Ürünü, İnternet Bankacılığı zorunlu olup, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üçüne sahip olan veya yeni başvuru yapanlar yararlanabilecektir.

Konut kredisi çekecekler bu 10 maddeye dikkat!

En uygun konut kredisi nasıl alınır?


Geri Dön