23 / 04 / 2024

Duyan koşuyor! Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi! 5 litrelik yağ...

Duyan koşuyor! Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi! 5 litrelik yağ...

Temel gıda ürünlerinde KDV'de indirim yaşanmasının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Yağ fiyatlarında indirime girdi. Peki TMO'da yağ fiyatları ne oldu? İşte ayrıntılar...



Temel gıda ürünlerinde KDV'de indirim yaşanmasının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Yağ fiyatlarında indirime girdi. Peki TMO'da yağ fiyatları ne oldu? İşte ayrıntlar...

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri ayçiçek yağı fiyatını düşürdü. Zincir marketlerde 109 Türk Lirası'na satışa sunulan yağ fiyatları KDV indirimi açıklanmadan önce 120 Türk Lirası'na yükseltilmişti. Böylece, 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlını KDV indiriminin ardından 111 Türk Lirası'na indirirek "indirim yapıldı" algısı yapılmıştı. KDV indiriminden sonra ise Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), 5 litrelik ayçiçek yağını 92,50 Türk Lirası'ndan satışa sunmuştu.

Duyan koşuyor! Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim geldi! 5 litrelik yağ...

Ucuza yağ almak amacıyla uzun kuyruklar oluşturan vatandaşların bazıları yağ bulmazken alım gücü giderek düşen vatandaşlar -5 derecede dahi 92,50 Türk Lirası'ndan ayçiçek yağı almak için uzun kuyruklar oluşturdu.

Milli Gazete'de yer alan habere göreTMO ayçiçek yağını Kooperatif markette 1-2 TL'lik farkla satışa sunan Tarım Kredi Kooperatifi, ayçiçek yağı fiyatını 92,50 Türk Lirası fiyatında satılacağını kaydetti.

Diğer yandan bazı vatandaşlar sosyal medya hesplarından, bu fiyata yağ bulamadıklarını dile getirdi.

Milyonlara ayçiçek yağı müjdesi: 5 Litre yağ...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön