26 / 04 / 2024

Düzce Kent Müzesi belediye meclisi gündeminde!

Düzce Kent Müzesi belediye meclisi gündeminde!

Düzce Belediye Meclisi’nin gündeminde Düzce’de yöresel mimari eserlerin restorasyonu ile kültür varlıklarının korunması ve sergilenmesini içeren Kent Müzesi oluşturulması konusu ele alındı.




Düzce’de yöresel mimari eserlerin restorasyonu ile kültür varlıklarının korunması ve sergilenmesini içeren Kent Müzesi oluşturulması belediye meclis gündemine taşındı.


Düzce Belediyesi ve Düzce Üniversitesi iş birliği ile hazırlanan “Düzce Kent Müzesi” projesine ilişkin Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Başkanlığında bir süre önce basın toplantısı düzenlenmiş ve proje detayları halka anlatılmıştı. 


Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuyla ilgili açıklamalar yapan Düzce Belediye Başkanı Keleş: “Belediye başkanlığım sürecinde 3 yıl içinde yalnızca kültür sanat etkinliklerimizle alakalı 5 binden fazla haber ve materyaller elde ettik. Düzce Belediyesi olarak şehir tarihimize, kültürümüze ve sanatımıza sahip çıkmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Şimdi de bu şehre katkı sağlayan etnik kültürlerden hemşerilerimizin sandıklarını açmalarını sağlayacağız." diye konuşmuştu. 




Düzce Belediyesi


Geri Dön