23 / 04 / 2024

Düzce'de imar izninin iptali için oy toplanıyor!

Düzce'de imar izninin iptali için oy toplanıyor!

Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmamasını isteyen vatandaşlar sandık kurdu. Vatandaşlar imar izninin iptali için oy topladı.



Düzce'de imar izni çıkan bölgede bina yapılmasını istemediklerini söyleyen vatandaşlar sandık kurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Akçakoca ilçesi Hacı Yusuflar Mahallesi Kordon mevkisinde yaklaşık 12 dönümlük alanın imara açılmasının ardından bölgede yaşayan vatandaşlar, inşaat yapılmaması için harekete geçti. Bölgede iki sandık kuran vatandaşlar, halkın katılımını bekledi.

Vatandaşlar, Hacı Yusuflar Mahallesinde kurulan sandıkların başına gelip içeriğinde bina ve yeşil alan olan iki fotoğrafın bulunduğu oy pusulalarıyla oy kullanıyor.

Vatandaşlara destek olmak için oy kullandığını söyleyen Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, vatandaşların kararının kendileri için önemli olduğunu aktardı. Yanmaz, bu bölgenin çok güzel bir yer olduğunu açıkladı.

Oylamanın örnek bir çalışma olduğunu söyleyen Yanmaz, şu açıklamalarda bulundu:

"Tüm Akçakocalı hemşehrilerimi burayla ilgili tercihlerini yapmak için bekliyoruz. Burasının Akçakoca'nın nadide yerlerinden biri olduğunu düşünüyoruz. Akçakoca'nın tercihi doğrultusunda hareket edeceğimizi tüm Akçakocalıların bilmesini istiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum."


Geri Dön