26 / 04 / 2024

Eagle Park resimleri!

Eagle Park resimleri!

Firma: Ase Yapı

Proje: Eagle Park

Eagle Park resimleri projeyi merak edenler için haberimizde yer alıyor. Anahtar teslimlerinin hemen gerçekleştiği Kartal Eagle Park projesinde konutlar konutlar 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ve dubleks tipinde konutların tasarlandığı  Eagle Park  projesi İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Kartal bölgesinde konumlandırılıyor.  8 bin 588 metrekare arsa alanına sahip olan Eagle Park Kartal projesi 125 adet konuttan meydana geliyor.


Teslimlerin hemen yapıldığı Kartal Eagle Park projesi 5 bin 374 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.  Ase Yapı  girişimi ile yükselen Eagle Park Konutlarında yüzde 25 peşinat veriliyor, geriye kalan tutar ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor.


Eagle Park daire fiyatları kapsamında konutlar 300 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Ase Yapı Eagle Park Evlerinin içerisinde açık-kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark, yeşil alanlar, squash salonu, fitness center ve basketbol sahası gibi donatılar mevcut. Ase Yapı Eagle Park ulaşım bilgileri şöyle:


Ase Yapı Eagle Park nerede?

Eagle Park adres: Kordonboyu Mahallesi, Tekel Caddesi, No:52/54 Atalar/Kartal


Eagle Park resimleri:

Eagle Park resimleri!


Eagle Park resimleri:

Eagle Park resimleri!


Eagle Park resimleri:

Eagle Park resimleri!


Eagle Park iletişim bilgileri:

Telefon: 0216 517 05 70

Web Adresi: www.eagleparkevleri.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön