29 / 03 / 2024

ECA Eğitim Seminerleri tüm Türkiye'de devam ediyor!

ECA Eğitim Seminerleri tüm Türkiye'de devam ediyor!

Elginkan Topluluğu’nun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtımını gerçekleştiriyor...



Elginkan Topluluğu’nun Isı Grubu ürünleri üretim ve yurt içi satış firması EMAS A.Ş. ve  satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtırken, bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. EMAS A.Ş. ve EMAR A.Ş., 27 Mayıs 2014 Salı günü Giresun’da gerçekleştirdiği seminerde sektör profesyonellerini ve E.C.A. bayilerini kapsamlı olarak bilgilendirdi. 


Seminer, Elginkan Topluluğu’na bağlı 19 şirketin ve Türkiye’de eğitimi amaç edinerek sayısız projeye imza atan; sürdürülebilir projeleriyle eğitime kesintisiz katkıyı ilke edinen Elginkan Vakfı’nın tanıtımıyla başladı. Seminerin devamında tüketicinin ısınma ihtiyaçlarına modern, konforlu ve teknolojik çözümler sunan EMAS A.Ş. ürünleri tanıtıldı. Bu kapsamda katılımcılara, kombiler, yüksek kapasiteli duvar ve yer tipi yoğuşmalı kazanlar, termosifonlar, boylerler, hermetik şofbenler ve panel radyatörler konusunda detaylı bilgi verildi. Ayrıca, Elginkan Topluluğu Şirketleri tarafından üretilen termostatik radyatör valfi, su ve gaz valfleri, doğalgaz sayaçları konusunda da detaylı bilgi sunuldu. Seminerin sonrasında ise E.C.A. bayileri ile seminere katılan müteahhit, mühendis ve tesisat ustaları gibi uygulamacılar için EMAR A.Ş. yetkilileri tarafından hem kullanım hem de montaj konusunda; tüketici memnuniyeti odaklı, faydalı ve kapsamlı bilgiler paylaşıldı. 


Giresun Amazon Aretias Hotel’de yaklaşık 70 kişinin katılımıyla 27 Mayıs 2014 Salı günü gerçekleşen seminerin ardından düzenlenen akşam yemeğinde, EMAS A.Ş. ve EMAR A.Ş. yetkilileri ile katılımcılar son teknoloji ürünleri ve uygulamalarla ilgili daha detaylı sohbet etme fırsatı da buldu.


Tüm Elginkan Topluluğu Şirketleri’nde olduğu gibi “Yıllarca Beraber” felsefesi ile tüketici memnuniyetini ilke edinen E.C.A., bu ilke ışığında Isı Ürünleri konusunda eğitim seminerlerini 2014 yılı içerisinde Kütahya, İzmit, Sakarya ve Giresun’da gerçekleştirdi. EMAS A.Ş., Haziran ayında Kayseri ve Sivas’ta olmak üzere, tüketici memnuniyeti odaklı eğitim seminerlerine yıl boyunca Türkiye genelinde devam edecek.   


Geri Dön