29 / 03 / 2024

EMAR A.Ş eca eğitim semineri

EMAR A.Ş eca eğitim semineri

Elginkan Topluluğu’nun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtımını gerçekleştiriyor...

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Y.A. Almasratı tarafından kuruldu.

Kocaeli Emar Delüx Residence’da faiz oranı yüzde 0,69'a düştü!

Kocaeli’de akıllı ev sistemi ile ilk olmayı başaran UMF Yapı, hayata geçirdiği Emar Delüx Residence’da satışlar başladı. Erkan Peksoy, 15 Temmuz gecesi milli duruş sergileyen milletimize kolaylık sağlamanın kendileri için şeref olduğunu söyledi.

Kocaeli Emar Delüx Residence'ta ön satışlar başladı!

Alanında büyük bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olan UMF Yapı, gözde projesi Emar Delüx Residence projesinde ilk 2 blok satışa hazır...

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri akıllı ev konseptinde inşa ediliyor. Projenin örenek bloğu hazırlanıyor.

UMF Yapı'dan Kocaeli'ye Emar Delüks projesi geliyor!

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor.

ECA Eğitim Seminerleri tüm Türkiye'de devam ediyor!

Elginkan Topluluğu’nun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtımını gerçekleştiriyor...

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

EMAR A.Ş eca eğitim semineri Haberi

EMAR A.Ş eca eğitim semineri

Elginkan Topluluğu’nun Isı Grubu ürünleri üretim ve yurt içi satış firması EMAS A.Ş. ve  satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtırken, bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. EMAS A.Ş. ve EMAR A.Ş., 27 Mayıs 2014 Salı günü Giresun’da gerçekleştirdiği seminerde sektör profesyonellerini ve E.C.A. bayilerini kapsamlı olarak bilgilendirdi. 


Seminer, Elginkan Topluluğu’na bağlı 19 şirketin ve Türkiye’de eğitimi amaç edinerek sayısız projeye imza atan; sürdürülebilir projeleriyle eğitime kesintisiz katkıyı ilke edinen Elginkan Vakfı’nın tanıtımıyla başladı. Seminerin devamında tüketicinin ısınma ihtiyaçlarına modern, konforlu ve teknolojik çözümler sunan EMAS A.Ş. ürünleri tanıtıldı. Bu kapsamda katılımcılara, kombiler, yüksek kapasiteli duvar ve yer tipi yoğuşmalı kazanlar, termosifonlar, boylerler, hermetik şofbenler ve panel radyatörler konusunda detaylı...