29 / 03 / 2024

EMAR A.Ş seminer

EMAR A.Ş seminer

Elginkan Topluluğu’nun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtımını gerçekleştiriyor...

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Y.A. Almasratı tarafından kuruldu.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

GYODER'in 'COVID-19 sürecinin iş hukuku ve işveren çalışan açısından etkileri' semineri 21 Mayıs'ta!

GYODER Akademi tarafından düzenlenen 'COVID-19 sürecinin iş hukuku ve işveren çalışan açısından etkileri' başlıklı seminer 21 Mayıs'ta ZOOM uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek...

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

SSM, Kuzey Afrika'da ofis açacak!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM), "NATO ile Nasıl İş Yapılır?" konulu seminer düzenledi. Seminerde, Kuzey Afrika'da iş birliği ofisi açılacağı belirtildi.

Aliağa'da kentsel dönüşüm semineri yapılacak!

TMMOB İzmir İnşaat Mühendisler Odası, Aliağa'da kentsel dönüşüm konulu seminer düzenliyor.

Kocaeli Emar Delüx Residence’da faiz oranı yüzde 0,69'a düştü!

Kocaeli’de akıllı ev sistemi ile ilk olmayı başaran UMF Yapı, hayata geçirdiği Emar Delüx Residence’da satışlar başladı. Erkan Peksoy, 15 Temmuz gecesi milli duruş sergileyen milletimize kolaylık sağlamanın kendileri için şeref olduğunu söyledi.

Kocaeli Emar Delüx Residence'ta ön satışlar başladı!

Alanında büyük bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olan UMF Yapı, gözde projesi Emar Delüx Residence projesinde ilk 2 blok satışa hazır...

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri akıllı ev konseptinde inşa ediliyor. Projenin örenek bloğu hazırlanıyor.

Gaziosmanpaşa'da deprem ve çevresel etkileri konuşuldu!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ‘Deprem ve Çevresel Etkileri’ başlıklı bir seminer düzenlendi. Seminere Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Belediye Başkan Yardımcısı Beşir Açıkça ile eğitimciler ve vatandaşlar katıldı.

UMF Yapı'dan Kocaeli'ye Emar Delüks projesi geliyor!

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor.

EMAR A.Ş seminer Haberi

EMAR A.Ş seminer

Elginkan Topluluğu’nun Isı Grubu ürünleri üretim ve yurt içi satış firması EMAS A.Ş. ve  satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtırken, bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. EMAS A.Ş. ve EMAR A.Ş., 27 Mayıs 2014 Salı günü Giresun’da gerçekleştirdiği seminerde sektör profesyonellerini ve E.C.A. bayilerini kapsamlı olarak bilgilendirdi. 


Seminer, Elginkan Topluluğu’na bağlı 19 şirketin ve Türkiye’de eğitimi amaç edinerek sayısız projeye imza atan; sürdürülebilir projeleriyle eğitime kesintisiz katkıyı ilke edinen Elginkan Vakfı’nın tanıtımıyla başladı. Seminerin devamında tüketicinin ısınma ihtiyaçlarına modern, konforlu ve teknolojik çözümler sunan EMAS A.Ş. ürünleri tanıtıldı. Bu kapsamda katılımcılara, kombiler, yüksek kapasiteli duvar ve yer tipi yoğuşmalı kazanlar, termosifonlar, boylerler, hermetik şofbenler ve panel radyatörler konusunda detaylı...