26 / 04 / 2024

eca seminer

eca seminer

Elginkan Topluluğu’nun satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtımını gerçekleştiriyor...

Öğretmenlerin Eylül Dönemi Seminer Çalışmaları Başlangıç Tarihi Açıklandı: 4 Eylül 2023!

2023 2024 eğitim öğretim yılı için öğretmenlerin eylül dönemi seminer çalışmalarının başlangıç tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 2024 eğitim öğretim yılında bu konu ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte öğretmenlerin Eylül dönemi seminer başlangıç tarihi…

Öğretmenlerin bu seneki semineri ne zaman başlayacak? Seminer online mi olacak? 

2022-2023 eğitim öğretim yılının bitmesiyle bir süre boyunca öğretmenlerin semineri başlayacak. Yaz tatili seminerlerinin ne zaman yapılacağı merak edilen konular arasında yer alıyor. MEB, bu dönemki seminer tarihlerini açıkladı. Tarihlerin açıklanmasıyla online mı yoksa yüz yüze mi merak ediliyor

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Eca Solution İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Erdem Akyıldız tarafından kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

RE/MAX Türkiye'den ücretsiz seminer!

RE/MAX Türkiye, girişimciliğe teşvik edici çalışmalarına devam ediyor. RE/MAX gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz seminer düzenliyor.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

GROHE Live!Center semineri 29 Mart'ta!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak.

Gaziosmanpaşa'da deprem ve çevresel etkileri konuşuldu!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ‘Deprem ve Çevresel Etkileri’ başlıklı bir seminer düzenlendi. Seminere Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Belediye Başkan Yardımcısı Beşir Açıkça ile eğitimciler ve vatandaşlar katıldı.

EEC S2 Security semineri büyük ilgi gördü!

EEC’den Geleceğin Güvenlik Teknolojisi S2 Security Semineri EEC, Amerikalı yeni iş ortağı S2 Security Güvenlik Yönetimi Sistemlerini tanıtmak için 17 Şubat 2016’da The Marmara Taksim Oteli’nde bir seminer düzenledi.

Gayrimenkul Hukuku Derneği 11 Mart'ta seminer verecek!

Gayrimenkul Hukuku Derneği 11 Mart günü 14:00- 17:00 saatlerinde The Bostancı Hotel’de “Gayrimenkul Değerlemede İmar Mevzuatı, Tanımlar, Süreçler, 6306 Sayılı Yasa Kapsamında Şerefiyelendirme ve Değer Tespiti” semineri düzenlenecektir.

Kocaeli'de Betonun Temel Özellikleri semineri düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi üyelerine yönelik "Betonun Temel Özellikleri" konulu seminer düzenledi. Seminer 6 Şubat 2016 tarihinde İMO Kocaeli Şube Eğitim Salonu'nda yapıldı.

Elginkan Topluluğu, gayrimenkule giriyor!

ECA markasıyla tanınan Elginkan Topluluğu, İstanbul'dan taşıdığı tesislerinden boşalan arazilerinde gayrimenkul projeleri yapacak. Topluluk böylece kendi arsalarında kentsel dönüşümü de üstlenmiş olacak. İlk proje Maltepe'de...

ERA, dünyanın en çok kazandıran sektörünü anlattı!

ERA, kendi işinin patronu olmak isteyen girişimci adaylarına dünyanın en çok kazandıran sektörünü, gerçekleştirdiği seminer serisiyle anlattı. Üç ayrı seminerde gayrimenkul danışmanlığının avantajları masaya yatırıldı.

eca seminer Haberi

eca seminer

Elginkan Topluluğu’nun Isı Grubu ürünleri üretim ve yurt içi satış firması EMAS A.Ş. ve  satış sonrası hizmetler şirketi EMAR A.Ş., Türkiye genelinde düzenlenen seminerlerle Türkiye’nin lider markası E.C.A.’nın ısı ürünlerini tanıtırken, bilgi ve tecrübelerini paylaşmaya devam ediyor. EMAS A.Ş. ve EMAR A.Ş., 27 Mayıs 2014 Salı günü Giresun’da gerçekleştirdiği seminerde sektör profesyonellerini ve E.C.A. bayilerini kapsamlı olarak bilgilendirdi. 


Seminer, Elginkan Topluluğu’na bağlı 19 şirketin ve Türkiye’de eğitimi amaç edinerek sayısız projeye imza atan; sürdürülebilir projeleriyle eğitime kesintisiz katkıyı ilke edinen Elginkan Vakfı’nın tanıtımıyla başladı. Seminerin devamında tüketicinin ısınma ihtiyaçlarına modern, konforlu ve teknolojik çözümler sunan EMAS A.Ş. ürünleri tanıtıldı. Bu kapsamda katılımcılara, kombiler, yüksek kapasiteli duvar ve yer tipi yoğuşmalı kazanlar, termosifonlar, boylerler, hermetik şofbenler ve panel radyatörler konusunda detaylı...