19 / 04 / 2024

Eden Grove, benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor!

Eden Grove, benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor!

Benzersiz bir yaşam fırsatı sunan Eden Grove İngiltere, Surrey'de hayata geçiriliyor...



Benzersiz bir yaşam fırsatı sunan Eden Grove İngiltere, Surrey'de inşa ediliyor. Thames nehri kıyısında kurulu, İngiltere Eden Grove projesine Londra merkeze yalnızca 30 dakikada ulaşmak mümkün. Bölgede yaşam ve yatırım fırsatı sunan Richmond London Holmes, Türkiye’de de projeyi tanıtacak.

Eden Grove, benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor!

İngiltere Eden Grove projesinde şık süitler, 1,2 ve 3 yatak odalı daireler bulunuyor. Konumuyla dikkat eçeken proje kent merkezine ve tren istasyonuna 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. Benzersiz bir yaşam fırsatı sunan projede konut sahiplerine otel konforunda hizmetler sağlanıyor. İngiltere Eden Grove projesinde 24 saat konsiyerj servisi, spor salonu, sinema odası ve iş toplantıları için ideal Business Suit’ler mevcut. Fiyatların £350,000 İngiliz Strelin’inden başladığı projede benzersiz bir yatırım fırsatı sunuluyor.
 

Eden Grove, benzersiz bir yaşam fırsatı sunuyor!

“İngiltere’nin Surrey Bölgesinde kiralarda yüzde 20 artış yaşanıyor”


Eden Grove yetkili temsilcisi Richmond London Homes temsilcisi Özlem Öztürk Eden Grove ilgili önemli açıklamalar yaptı. Öztürk'ün açıklaması şu şekilde: “Londra merkeze otuz beş dakika uzaklıkta bulunan Eden Grove, doğa ve yeşil ile iç içe yaşam fırsatı sunuyor. Özellikle yatırımcıların şu anda çok fazla ilgi gösterdiği projemiz havalimanına ulaşım rahatlığı ile de dikkat çekiyor. Kiralık mülklere olan talep 2019 yılına göre yüzde 20 artış gösteriyor. Önümüzdeki 5 yılda ev fiyatlarında yüzde 20 artış beklentisi bulunuyor. Bu nedenle şu anda yeni bir yaşam fırsatı arayanların gözdesi diyebiliriz” 

 

Web: https://richmondlondonhomes.co.uk/edengrove/


Geri Dön