19 / 04 / 2024

Edirne'de elektrik kesintisi!

Edirne'de elektrik kesintisi!

Edirne merkez ilçeye bağlı 17 köy ile Kapıkule Gümrük Kapısı ile Lalapaşa ilçesine bağlı 13 köy ile Hamzabeyli Gümrük Kapısı'na bugün 1 saat süreyle elektrik verilemeyecek.



Edirne merkez ilçeye bağlı 17 köy ile Kapıkule Gümrük Kapısı ile Lalapaşa ilçesine bağlı 13 köy ile Hamzabeyli Gümrük Kapısı na bugün 1 saat süreyle elektrik verilemeyecek. 17 Kasım Pazartesi günü Edirne merkezde Madımağa mevkiinde 2 saat süreyle elektrik kesintisine gidilecek. 


Trakya Elektrik Dağıtım AŞ. (TREDAŞ), Edirne İsletme Müdürlüğü sorumluluk alanında yapacağı çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı. TREDAŞ'tan yapılan açıklama şöyle: Edirne İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında. TEİAŞ 20 İletim Tesis ve İşletme Grb Müdürlüğünce bakım çalışması yapılacağından, emniyet amaçlı nedeniyle. 15 Kasım 2014 Cumartesi günü 11:00-12:00 saatleri arasında 1 saat süte ile Edirne Merkez İlçeye Bağlı:Budakdoğanca. Kemal köy, Yenikadın. Eskikadın. Ekmekçi. Saray Akpınar. 

Büyükismaılçc. Ahıköy. Karabulut. Uzgaç, Avarız. Değirmen yeni köyü. Büyükdöllük. Yo!üstü Köyü. Hatıpköv. Muratçalı ve Suakacağı köyleri ile Kapıkule Gümrük Kapısı ve bu istikametteki diğer müşterilerimiz, Lalapaşa İlçesine Bağlı; Çömlckköy. Yünlüce, Çömlekakpınar, Saksağan, Müseyinpınar, Çalına, Dombay. Demirköy, Doğaııköy, Çallıdere, Tuğlalık. Uzunbayır ve llamzabeyli Köy leri ile 1 lamzabeylı Gümrük Kapısında. 17 Kasım 2014 Pazartesi günü 13:00-15:00 saatleri arasında 2 saat süre ile: "Edirne İli: Madımağa mevkii Doğalgaz tesisleri. Doğa Evleri. Tepe Konaklan Şantiyesi. Granturco Mısırcılık Tesisleri. Serin Beton. Gökay Beton tesisleri. Öztürkler Yağ Fabrikası. Olmuksan Fabrikası ve Trak Lojistik Tesisleri tesislerinde" elektrik kesintisi yapılacak." 


Edirne Hudut Gazetesi


Geri Dön