26 / 04 / 2024

Ege-Koop'dan 500 lira peşinatla arsa!

Ege-Koop'dan 500 lira peşinatla arsa!

Ege-Koop'un Menemen Seyrek'te Villakent alanında başlattığı arsa kampanyası, yoğun ilgiyle karşılaştı. 2 gün içerisinde kampanyadaki 500 ile bin 21 metrekarelik arsaların tamamına yakını sahiplerini buldu



Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "Sağladığımız ödeme kolaylıkları nedeniyle, bu kampanyada da halkın ilgisi katlanarak çoğaldı" diye konuştu. Menemen'in Seyrek Beldesi'nde, 5 bin öğrenci kapasiteli Gediz Üniversitesi'nin yanı başında, doğayla iç içe, Avrupa standartlarında bin villayla yepyeni bir kent kuran Ege-Koop'un, 13 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla başlattığı kampanyada, 500 lira peşinat ve 6 taksitle arsa satışı yapılıyor.

2'NCİ ETAP
Aslan, "Vatandaşlar, ellerindeki nereye yatıracaklarını bilemedikleri az birikimle 500 - 1021 metrekare net, tapulu, villa imarlı ve projesi hazır arsaya sahip oluyor. Daha önce de gerçekleştirdiğimiz arsa kampanyasında kısa sürede arsa satışını tamamlamıştık. Yoğun talep üzerine 2. etap arsa kampanyamızı başlattık. Villakent arsaları, Menemen Ovası ve  İzmir  Körfezi manzaralı, müstakil, tapulu, imarlı ve mimari projeli arsalardır. Kısa süre içerisinde, İzmir'e kimlik kazandıracak en önemli kent modellerinden biri haline gelecek bu prestij bölgesinde arsa sahibi olmak isteyenler kefilsiz, koşulsuz, faizsiz 6 taksit fırsatını iyi değerlendirmelidir" dedi.
Villakent arsalarının faizden, dövizden umudunu kesen yatırımcılar için de çok iyi bir yatırım alternatifi olduğunu vurgulayan Aslan şunları söyledi: "Yatırım aracı arayışındaki vatandaşlar için son yılların en çok kazandıran kampanyasını gerçekleştiriyoruz. Bu fiyatlara bırakın imarlı arsa, imarsız tarla bile satılmaz. Bu önemli fırsatı herkes değerlendirmeli. İki gün içerisinde satışa sunduğumuz arsaların tamamına yakını sahiplerini buldu. Pek çok belediyenin inşaat ruhsatı bedeli olarak aldığı bu fiyatla biz, herkesi arsa sahibi yaptık."
YeniAsır


Geri Dön