26 / 04 / 2024

Ege Yıldız Türkiye'nin en fazla bayi ağına sahip!

Ege Yıldız Türkiye'nin en fazla bayi ağına sahip!

TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor.



TÜRKİYE'NİN en fazla bayi ağına sahip markası Ege Yıldız, plastik boru sektöründe, 55 yıldır hizmet ve kalite anlayışı ile adı güvenle özdeşleşmiş bir marka olarak öncülüğünü sürdürüyor. Ege Yıldız Genel Müdür Yardımcısı Salih Algun, yenilikçilik anlayışı ile ilkleri gerçekleştiren bir marka olduklarını ifade etti. 


Algun, şunları söyledi: "Plastik boru ve ek parça üretiminde Türkiye'de ilk defa sabit contalı atıksu boru ve ek parçalarını, patenti Ege Plast'a ait olan segmanlı sabit contalı atıksu boru ve ek parçalarını, binalarda kullanılan köşeli yağmur deresi ve ek parçalarını, doğalgaz borularını, zirai sulamada kullanılan enerji ve su tasarrufu sağlayan ASPVC boru ve ek parçalarını ilk kez biz ürettik. 1000 mm çapa kadar basınçlı PVC su borularının Avrupa'da ilk, yine 1000 mm çapa kadar PVC kanalizasyon borularının Avrupa'da üçüncü üreticisiyiz." Anadolu Markaları Yarışması'nda 2013'te Ege Yıldız'ın 4. kez ödüle layık görüldüğünü belirten Algun, "Bayi, inşaatçı, tesisatçı ve ziraatçı gibi dört önemli grubun tercihlerinin sonucu verilen ödül bizim açımızdan son derece anlamlı" diye konuştu. 


Sabah Egeli


Geri Dön