26 / 04 / 2024

Egebeta, E-Force markası ile otomatik kapı üretecek!

Egebeta, E-Force markası ile otomatik kapı üretecek!

Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi İzmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla çok dahc uygun fiyatlarla sunduklarını ve Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi..



Yapı Fuarında düzenlenen tanıtım kokteyline, Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar ve Kosova Cumhuriyeti Ekonomik Kalkınma Bakanı Fadil ismail'in yanı sıra; izmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın Kazançoğlu, işadamları ve çok sayıda Egebeta partner firması katıldı. 


ÇOK EKONOMİK

 Mart ayında üretimi başlayan ve yazılımından üretimine tamamen yerli olan otomatik kapı E-Force, benzerlerine oranla yüzde 40 daha ekonomik olmasıyla dikkat çekiyor. 

Gaziemir'de hizmete açtıkları Otomasyon Yapı Market'in ardından, kendi alt markalarını yaratma sürecine ağırlık verdiklerini dile getiren Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi izmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla uygun fiyatlarla sunduklarını ve izmir'den Van'a kadar Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. 


YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ

18 yıldır  İzmir  Yapı Fuarı'na katıldıklarını söyleyen Alişer, Egebeta'nın yeniliklerin öncüsü olduğunu ve geniş bayi ağıyla E-Force markasını tüm Türkiye ile buluşturacaklarını dile getirdi. Alişer, "Şu an Egebeta olarak Türkiye geneline aylık 3 bin 500 adet panjur, 550 adet fötomatik kapı, panjur sistemleri ve yangın kapısı üretiminde 20 yrtı aşan deneyimiyle hizmet veren Egebeta'nın, J'E-force" markalı otomatik kapılarının tanıtımı iş dünyasını bir araya getirdi. 

(TfORCE Otomasyon sistemleri L kepenk ve 200 adet fotoselli kapı üretiyoruz. Bununla birlikte yangın kapısında da satışlarımızı her geçen gün yükseltiyoruz" dedi. 2015'te bayi sayısında 55 ilden 70 ile ulaşmayı ve partner firma sayısını da 550'den, 700'e çıkarmayı amaçladıklarını belirten Gafur Aİişer, "2015'te aylık 500 adet yangın kapısı, 200 ton alüminyum üretimi, 2 bin üzeri panjur ve kepenk motoru ve 30 bin metrekare kompozit stoğu oluşturmayı heefliyoruz" ifadesini kullandı. 

7 gün 24 saat, 18 bin müşterisine acil servis hizmetini aksatmadan sürdüren Egebeta, otomatik panjur, kepenk ve kapı sistemlerinin yanı sıra Egebeta Gayrimenkul markasıyla, gayrimenkul danışmanlığı sektöründe faaliyet gösteriyor. 


Geri Dön