25 / 04 / 2024

Egebeta, KOMİAD üyelerini ağırladı!

Egebeta, KOMİAD üyelerini ağırladı!

Egebeta, Konak Müteahhit ve İşadamları Derneği (KOMİAD) üyelerini ağırladı. Sinan Bezircilioğlu 'nun başkanlığında 30 'a yakın KOMİAD üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu.




Otomasyon Yapı Market ile sektöre dinamizm getiren Egebeta, Konak Müteahhit ve İşadamları Derneği (KOMİAD) üyelerini ağırladı. Sinan Bezircilioğlu'nun başkanlığında 30'a yakın KOMİAD üyesi, Egebeta ve Otomasyon Yapı Market'te incelemelerde bulundu. Üyeler, Genel Müdür Gafur Alişer'den alüminyum, yangın kapıları ve otomasyon sistemleri hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Yapı market bünyesinde bulunan farklı çeşitlerdeki yaprak çit ve güvenlikli çit modelleri de ilgi gördü. Ziyarette inşaat ve yapı sektörünün durumunu değerlendiren ve 2014 hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan KOMİAD üyeleri, kümelenme hareketiyle ticari işbirliklerini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, İzmirli müteahhit ve inşaat alanında çalışan işadamlarının ortak hareket etmesinin sektöre katkı sağlayacağını dile getirdi. Bezircilioğlu da, İzmirli müteahhitler ve işadamlarının ticari işbirliği içinde hareket etmesinin kent için katma değer yaratacağını söyledi.


Yeni Asır


Geri Dön