16 / 04 / 2024

Egepen Deceuninck, İstanbul Pencere Fuarı’nda beğeni topladı!

Egepen Deceuninck, İstanbul Pencere Fuarı’nda beğeni topladı!

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti.



Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. Dünyadan ve Türkiye’den pek çok üretici ve tedarikçinin bir araya geldiği fuarda Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck, dev standında tanıttığı yeni sürme sistemiyle fuar ziyaretçilerinin dikkatini çekti


Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, 9-12 Mart 2016 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleşen 17. İstanbul Pencere Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. Yurt içi ve yurt dışından birçok üretici ve tedarikçi firmanın katıldığı fuar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.


Pek çok farklı ülkeden 700’den fazla markanın katıldığı fuarda, yüzde 100 geri dönüşümlü, çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, ürünlerini tanıttığı dev standında yeni sürme sistemini sergiledi. Zendow, HS76, Everest Max, katlanır kapı, kepenk, panjur, sürme sistemleri gibi hiçbir ürününde kurşun kullanmayan Egepen Deceuninck, piyasaya yeni sürdüğü ve sektörde önemli bir seri haline gelen Legend serisiyle ve yeni sürme sistemiyle ziyaretçilerin beğenisini topladı. 


Egepen Deceuninck Grup Pazarlama ve Satış Müdürü Tamer Özen; “Türkiye, PVC üretimi konusunda artık tamamen lider konumda olan bir ülke. Dünyanın pek çok ülkesine üretim yapan Türkiye, PVC sektörü tarafından yakından takip ediliyor. Bu nedenle ülkemizde bu yönde yapılan fuarlar ürünlerimizi farklı ülkelere tanıtmak ve sektördeki yenilikleri takip etmek açısından büyük önem taşıyor. Dört gün süren fuar boyunca Egepen Deceunicnk olarak sergilediğimiz yeni sürme sistemimiz ve diğer ürünlerimizle ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördük. Sektör profesyonellerinin bir araya geldiği bu fuarlara yurt içi veya yurt içi fark etmeksizin katılım gösteriyoruz. Bu sayede dünyanın pek çok ülkesiyle farklı işbirlikleri gerçekleştiriyoruz” dedi.



Geri Dön