26 / 04 / 2024

İstanbul Pencere Fuarına katılan firmalar

İstanbul Pencere Fuarına katılan firmalar

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti.

Türkerler Holding, Evim Türkiye Fuarı’na 3 projeyle katılıyor!

Türkerler Holding, 8–10 Şubat tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılarak, Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak...

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'na yabancılardan ilgi!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) öcülüğünde açılacak mermer fuarına yabancılardan yoğun ilgi geldi. İMİB Başkanı Ali Kahyaoğlu, Doğal Taş, Mermer Proje ve Teknolojileri Fuarı'yla ilgili açıklamalarda bulundu.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

Sistem Alüminyum pencere fuarına damga vurdu!

18. Avrasya Pencere Fuarı 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlendi. Fuara katılan Sistem Alüminyum en fazla ziyaretçi ağırlayan stantlardan biri oldu.

Metropol İstanbul projesi Dubai Cityscape Fuarı’na katılıyor!

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’ne komşu konumda yer alan ve ticareti, finansı, modasıyla modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren Metropol İstanbul, bu yıl 6- 8 Eylül 2016 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Fuarı’na katılıyor.

ETSO İnşaat Yapı Müteahhitleri Yapı Fuarı'na katıldı!

Mersin'in Erdemli İlçe Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) İnşaat Yapı Müteahhitleri Grubu üyeleri İstanbul'da düzenlenen Yapı Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı, 39. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Yapı 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılım gösterdi. Hekim Yapı AŞ Genel Koordinatör Yardımcısı Özge Hekim, "Hekim Yapı’yı diğer firmalardan farklı kılan yüzde 100 sermayeyle yüzde 100 yerli üretim yapmasıdır.” dedi.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.

Egepen Deceuninck, İstanbul Pencere Fuarı’nda beğeni topladı!

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti.

Kale Kilit ürünlerini 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi!

Türkiye’de güvenlik denince akla ilk gelen, her 3 evden 2’sinde tercih edilen Kale Kilit en yenilikçi ürünlerini 09 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen İstanbul 2016 Pencere Fuarı’nda sergiledi.

İstanbul Pencere Fuarına katılan firmalar Haberi

İstanbul Pencere Fuarına katılan firmalar

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. Dünyadan ve Türkiye’den pek çok üretici ve tedarikçinin bir araya geldiği fuarda Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck, dev standında tanıttığı yeni sürme sistemiyle fuar ziyaretçilerinin dikkatini çekti


Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, 9-12 Mart 2016 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleşen 17. İstanbul Pencere Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. Yurt içi ve yurt dışından birçok üretici ve tedarikçi firmanın katıldığı fuar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.


Pek çok farklı ülkeden 700’den fazla markanın katıldığı fuarda, yüzde 100 geri dönüşümlü, çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, ürünlerini tanıttığı dev standında yeni...