16 / 04 / 2024

Egepen Deceuninck yeni ürünleri

Egepen Deceuninck yeni ürünleri

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti.

Egepen Deceuninck'ten 200 milyon TL’lik fabrika yatırımı!

Toplamda 1.200 kişiye istihdam sağlayan Egepen Deceuninck, 2017'de hedef büyüttü. Şirket 200 milyon TL yatırımla yeni fabrika yatırımına girdi.

Egepen Deceuninck tasarımlarıyla fark yaratıyor!

Egepen Deceuninck’in geliştirdiği ürünler, ses ve ısı yalıtımında üstün bir performans sergilemekle kalmıyor, aynı zamanda estetik tasarımları, mekanlara uyumları ve çevreci olmalarıyla fark yaratıyor.

Egepen Deceuninck ile sineklere karşı savaş açın!

Türkiye’nin öncü PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck’in her çeşit doğrama üzerine rahatça monte edilebilen sineklikleri, yaz aylarında sineklere karşı tam savunma sağlarken, mekânların sağlıklı havalandırılmasına da imkân tanıyor.

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Her zaman yenilikçi ve öncü ürünleri ile dikkat çeken Egepen Deceuninck, piyasaya sürdüğü son ürünü yeni Legend Sürme Sistemi ile ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarımı ve kolay kullanımı bir arada sunuyor

Egepen Deceuninck'den enerji tasarrufu uygulaması!

PVC ürünlerinin ağır metal ve kurşun kullanmadan çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, Enerji Tasarrufu Uygulaması ile kullanıcıların enerji kaybı ve bütçe kazancı gibi faydalı bilgileri hesaplayabilmesini sağlıyor.

Egepen Deceuninck, PCV'de uzun ömürlü kullanım sağlıyor!

Dünya standartlarında üstün teknoloji ile PVC üretimi gerçekleştiren Egepen Deceuninck, dayanıklı ve emniyetli yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Egepen Deceuninck’i tercih etmek için birçok neden bulunuyor.

Egepen Deceuninck en büyük PVC fabrikasını İzmir’de açıyor!

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek.

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Egepen, Pencere Proje'm ile bir adım önde!

Egepen Deceuninck, PENCERE PROJE’M uygulaması ile her aşamada bayilerinin müşterilerine daha iyi hizmet verebilmesini amaçlıyor. PENCERE PROJE’M, Egepen Deceuninck bayilerinin her türlü teknik bilgiye erişimini kolaylaştırıyor

Egepen Kepenk Sistemleri ile evlere nostaljiyi getiriyor!

Geliştirdiği PVC ürünleri yüzde 100 geri dönüşümlü üreten ve tüm ürünlerini maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, geliştirdiği kepenk seçeneklerini nostaljiden vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuyor

Egepen Deceuninck nesil panjur sistemleri hem pratik hem estetik!

Mekânlara mimari açıdan dekoratif seçenekler sunan Türkiye’nin lider PVC üreticilerinden Egepen Deceuninck, Storbox Panjur Sistemi ile ev ve ofislere güvenlik, yalıtım ve enerji tasarrufunu bir arada sunuyor.

Egepen Deceuninck, İstanbul Pencere Fuarı’nda beğeni topladı!

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti.

Egepen Deceuninck çevreye duyarlı ürünler üretiyor!

Egepen Deceuninck, kurşun içermeyen ürünleri ile yüzde 100 geri dönüşümlü ve çevreye duyarlı ürünler üretiyor. Egepen Deceuninck, çevre ve insan sağlığına yönelik geliştirdiği ürünlerle sektörde bir adım daha öne çıkıyor.

Egepen Deceuninck yeni ürünleri Haberi

Egepen Deceuninck yeni ürünleri

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. Dünyadan ve Türkiye’den pek çok üretici ve tedarikçinin bir araya geldiği fuarda Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck, dev standında tanıttığı yeni sürme sistemiyle fuar ziyaretçilerinin dikkatini çekti


Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, 9-12 Mart 2016 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleşen 17. İstanbul Pencere Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi. Yurt içi ve yurt dışından birçok üretici ve tedarikçi firmanın katıldığı fuar, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.


Pek çok farklı ülkeden 700’den fazla markanın katıldığı fuarda, yüzde 100 geri dönüşümlü, çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, ürünlerini tanıttığı dev standında yeni...