24 / 04 / 2024

Egesel İnşaat Triyanda Evleri satılık!

Egesel İnşaat Triyanda Evleri satılık!

Firma: Egesel İnşaat

Proje: Triyanda Evleri

Temellerin Ağustos ayında atılacağı Egesel İnşaat Triyanda Evleri satılık daire bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...




Egesel İnşaat tarafından İzmir'de yükselen  Egesel İnşaat  Triyanda Evleri'nin temelleri Ağustos ayında atılacak. 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan Egesel İnşaat Triyanda Evleri toplam 300 konuttan oluşacak.


 İçerisinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer alacağı Egesel İnşaat Triyanda Evleri satılık daire fiyatları ile ilgili bilgiler şöyle: 



Egesel İnşaat Triyanda Evleri satılık daire fiyatları: 


Egesel İnşaat Triyanda Evleri satılık daire fiyatları ve Egesel İnşaat Triyanda Evleri ödeme bilgisi ile ilgili olarak henüz bir açıklama yapılmadı. Egesel İnşaat Triyanda Evleri satılık daire fiyatları ile ilgili bilgileri 0 232 252 00 85 numaralı telefondan takip edebilirsiniz.



Egesel İnşaat Triyanda Evleri konum olarak Özdere'ye 35, sanayi merkezine ve Torbalı merkeze 8, Havalimanına 14, çevre yoluna 5 ve Pancar İzban'a 4 dakikalık mesafede yer alıyor. Projede , fitness salonu, havuz,  voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun parkı ve kafeler bulunuyor.




Egesel İnşaat Triyanda Evleri ulaşım: 



Egesel İnşaat Triyanda Evleriadres: 1/5 Sokak No:3 / C Atıf Bey Mahallesi Gaziemir/İZMİR


Egesel İnşaat Triyanda Evleri telefon: 0 232 252 00 85


 Egesel İnşaat Triyanda Evleri satılık!


Telefon: 0 232 252 00 85

Web Adresi: www.triyandaevleri.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön