19 / 04 / 2024

EKODesign Konferansı 26 Nisan'da gerçekleşecek!

EKODesign Konferansı 26 Nisan'da gerçekleşecek!

Yapı­Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek EKODesign Konferansı’nın teması ‘Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil’ olarak belirlendi. Konferans 26 Nisan Salı günü YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlenecek.



Yapı­Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenecek EKODesign Konferansı’nın teması ‘Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil’ olarak belirlendi. Jonas Lundberg, Luca Molinari, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Prof. Dr. Pınar Mengüç, Emre Gürsoy, Alper Derinboğaz gibi ‘yeşil tasarım’la ilgili önemli isimlerin katılacağı konferans, Poncebloc sponsorluğunda ve YAPI Dergisi’nin bilgi sponsorluğunda 26 Nisan Salı günü YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlenecek.


48 yıldır ‘Yapı dünyasının bilgi merkezi’ olma işlevini sürdüren Yapı­Endüstri Merkezi (YEM) tarafından yeni nesil düşünme biçimleriyle “Sürdürülebilir tasarım ve kentleşme” kavramlarının önünü açmak, sürdürülebilir kentleşme politikalarını değerlendirerek yapı sektöründe farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen EKODesign Konferansı 2016, bu yıl 26 Nisan Salı günü “Tasarım 4.0: Yeni Nesil Yeşil” temasıyla düzenlenecek.


Poncebloc sponsorluğunda, YAPI Dergisi bilgi sponsorluğunda ve ÇEDBİK, GYODER, İNDER, ICVB, Türkiye İMSAD ve ULI Türkiye destekleriyle YEM’in Fulya’daki merkezinde düzenlenecek etkinlik, mimar, tasarımcı, mühendis, akademisyen, iletişimci, peyzaj mimarı, şehir plancısı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri gibi çok farklı alanlardan isimleri bir araya getirerek çevre dostu tasarım ve yapımı gelecekten esinlenen yeni fikirler, ufuk açıcı kavramlar ve uygulamalarla yaygınlaştırmaya odaklanıyor.


“Tamamen bağlantılı olan bir dünyaya doğru ilerlerken, hayatımızı verimli sürdürebilmemiz için yeni nesil araçlar neler olacak?” diye soran EKODesign bu yıl Jonas Lundberg, Luca Molinari, Prof. Dr. Celal Abdi Güzer, Prof. Dr. Pınar Mengüç, Emre Gürsoy, Alper Derinboğaz gibi ‘yeşil tasarım’la ilgili önemli isimleri ağırlayacak. 


Geri Dön