29 / 03 / 2024

Electrolux  2'si 1 arada şarjlı dikey süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Electrolux  2'si 1 arada şarjlı dikey süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi 

Çeyiz düzecekler dikkat! Sizin için Electrolux Well Q7 WQ71-50IB 2'si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge'nin özelliklerini araştırdık. İşte Electrolux 14 Mart 2023 fiyat listesi



Electrolux  2 si 1 arada şarjlı dikey süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi 
Zahmetsiz bir ev temizliği için en büyük yardımcınız şarjlı süpürgedir. Şarjlı dikey süpürge sizi kablo derdinden kurtarır.  Her yere sığan bu küçük Electrolux şarjlı süpürge ile ev hanımları için temizlik dert olmaktan çıkıyor. 
Well Q7/Q8 şarjlı süpürge temizlik ihtiyaçlarınız için sürekli elinizin altında olur. Yüksek performans, uzun temizlik süresi, ağırlık merkezi alçak ve ergonomik tasarımı ile temizlik yapmak çok kolay bir hal alır.

Electrolux Well Q7/Q8 şarjlı dikey süpürgenin ağırlık merkezinin alçak ve ergonomik tasarımı temizliğin kolay olmasını sağlar. Kolay çıkarılabilir el süpürgesi bölümü ve gövdenin içinde saklanmış vaziyetteki aksesuarlar, farklı zemin türlerini çabucak temizlemenize yardımcı olur.

Tek şarjla 55 dakikaya varan temizlik süresiyle temizliğe ihtiyacınız olduğunda daima hazır halde elinizin altında bulunur. Ayrıca başlangıç performansının %99’unu 55 dakika boyunca koruyarak etkili teemizlik performansı ortaya koyar.Şarjlı süpürgenin farklı zemin aksesuarları ile ulaşılması zor alanlarda bile evinizin her yerini yerden tavana kadar temizlemeniz mümkündür.

Süpürgede yer alan LED ışıklar evdeki tüm toz zerrelerini bile görür ve yakalar.Electrolux Well Q7/Q8, sahip olduğu E10 Filtreli 5 kademeli filtrasyon sistemi, 1µm büyük partikülleri %99,99 oranında etkisiz hale getirerek gönül rahatlığıyla evinizde oturmanızı sağlar. Böylece evinizde rahat nefes alabilirsiniz.

Peki Patentli Electrolux dikey şarjlı süpürgenin sahip olduğu Brush Roll Clean fonksiyonu ne işe yarıyor? 


Geri Dön