26 / 04 / 2024

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…



Enerjisa, elektrik faturaları ödemesi konusunda yaptığı yeni iş birliğini açıkladı.  Enerjisa’dan yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar artık Papara ile elektrik faturalarını daha kolay ve ücretsiz ödeyebilecek.

Papara ile Enerjisa fatura ödemeleri konusunda iş birliği yaptığını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, Papara kullanıcıları elektrik faturalarını hızlı, kolay ve ücretsiz bir şekilde ödeyebilecek.

Papara kullanıcıları, ödedikleri faturalar için otomatik ödeme talimatı oluşturabilecek ve fatura ödemelerini ayrıntılı grafiklerden takip edebilme imkanını sahip olacak.

Aynı zamanda kullanıcılar ekim, kasım ve aralık aylarındaki ödemelerinden yüzde 10 Cashback kazanma hakkına sahip olacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön