29 / 03 / 2024

Elektrik faturalarına şok indirim kararı geldi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

Elektrik faturalarına şok indirim kararı geldi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!

Son zamanlarda elektrik faturalarında yaşanan yüksek fiyatlardan sonra yetkililer harekete geçti. Gelecek yeni düzenleme ile konut ve ticari alanların faturalarında indirim yapılacak. Peki faturalara yönelik düzenleme ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...



Son zamanlarda elektirik faturalarında yaşanan yüksek fiyatlardan sonra yetkililer harekete geçti. Gelecek yeni düzenleme ile konut ve ticari alanların faturalarında indirim yapılacak. Peki faturalara yönelik düzenleme ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Elektrik faturalarına şok indirim kararı geldi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor!


Elektrik faturalarına yönelik hayata geçirilmesi planlanan yeni düzenleme ile konut ve ticarethanelerde yeni indirim tarifesi gelecekti. Yapılacak düzenlemenin ardından ticarethane abonelerinin faturalarında yüzde 25, konut abonelerin faturalarında ise yüzde 15 oranında indirim yapılması hedefleniyor. 

Geçen günlerde konuya ilişkin açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, elektrik fiyatları ve elektrik faturalarına yapılması planlanan yeni düzenlemeye yönelik değerlendirmeler yapmıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön