26 / 04 / 2024

Elektrik Üretim AŞ'ye ait hidroelektrik santrallerine 23 teklif geldi!

Elektrik Üretim AŞ'ye ait hidroelektrik santrallerine 23 teklif geldi!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait; Esendal, Işıklar (Visera), Kayaköy, Dere ve İvriz hidroelektrik santrallerinin özelleştirme ihalesine 23 teklif geldi. İhaleye son müracaat süresi 9 Mayıs'ta sona erdi...



Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait; Esendal, Işıklar (Visera), Kayaköy, Dere ve İvriz hidroelektrik santrallerinin özelleştirme ihalesine 23 teklif geldi. 


Özelleştirme idaresi Başkanlığının yazılı açıklamasına göre; ihaleye son müracaat süresi 9 Mayıs'ta sona erdi. 

Birinci grupta yer alan Esendal, Işıklar (Visera) hidroelektrik santrallerinin özelleştirme ihalesi için 5, ikinci grupta yer alan Kayaköy hidroelektrik santralinin ihalesi için 12, üçüncü grupta yer alan Dere ve İvriz hidroelektrik santrallerinin özelleştirme ihalesi için de 6 firmadan olmak üzere toplam 23 teklif geldi. 

Özelleştirme ihaleleri için teklif veren firmalar şöyle: GRUP-1 -Esendal, Işıklar (Visera) Hidroelektrik Santralleri'ne teklif verenler: MŞÇ İnşaat Madencilik, Demars İnşaat, FHM Madencilik, Metek Hidro Enerji, Timerk Enerji. 

GRUP-2- Kayaköy Hidroelektrik Santrali'ne teklif verenler: Abdülmecit Modoğlu İnşaat Sanayi, Binatom Elektrik Üretim, Çanakçılar, Eyyüpoğlu Mühendislik, Veysi Madencilik, Fortuna Enerji, Tarhan Madencilik, Demars inşaat, Tayfurlar Enerji, Zafer Nakliyat, Metek Hidro Enerji, Timerk Enerji. 

GRUP-3- Dere ve İvriz Hidroelektrik Santralleri'ne teklif verenler: Abdülmecit Modoğlu İnşaat Sanayi, Erova, Demars İnşaat, Ülke Yatırım, Metek Hidro Enerji, Timerk Enerji. 


Türkiye'de Yeniçağ Gazetesi 


Geri Dön