29 / 03 / 2024

Elektrikli scooterda muhteşem kampanya! İşte Yuki Tron'un 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Elektrikli scooterda muhteşem kampanya! İşte Yuki Tron'un 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Motosiklet üreticisi Yuki, doğa dostu elektrikli scooter modeli Tron’da ve diğer modellerinde kredi kartına vade farksız taksit seçeneği sunuyor. Peki, elektrikli scooter Yuki Tron kaç lira? İşte, Yuki Tron'un 4 Ekim 2022 fiyat listesi…



Elektrikli scooterda muhteşem kampanya! İşte Yuki Tron un 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Yuki Tron, kullandığı elektrik enerjisi ile tek prizle kolayca şarj edebilirken, fosil yakıtlardan da sizi kurtarıyor. Fosil yakıt kullanılmadığı için doğa dostu olan Yuki Tron, kolay kullanımı sayesinde keyifli yolculuklar sunuyor.

72V/20A X6 aküyle satılan Yuki Tron, 12 derecelik tırmanma kapasitesi ile sizi yolda bırakmıyor. Yaklaşık 45 km menzili olan elektrikli scooter Yuki Tron’un maximum taşıma kapasitesi ise 250 kilo gram ile sınırlandırılıyor.

Elektrikli scooter Yuki Tron, saatte 45 km hız yapabiliyor. Bütün elektrik kaynaklarından şarj edebilen elektrikli scooter Yuki Tron, 6 ila 8 saat aralığında tamamen şarj oluyor.

61 kilogram ağırlığıyla hafif de olan elektrikli scooter Yuki Tron, kolaylıkla kullanılabiliyor. Kullanım kolaylığı sayesinde size sadece yolların tadını çıkarmak kalıyor.

Elektrikli scooter Yuki Tron, mavi, pembe, kahverengi ve gri olmak üzere 4 farklı renk seçeneğiyle geliyor.

Öte yandan Yuki, tüm modellerinde kredi kartına vade farksız 12 aya varan taksit seçeneğiyle ödeme avantajı sunuyor.

Peki elektrikli scooter Yuki Tron'un teknik özellikleri neler? İşte, elektrikli scooter Yuki Tron'un teknik özellikleri ve 4 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön