25 / 04 / 2024

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Avrupa Merkez Bankası'ndan Euro'nun kaderini belirleyecek kritik açıklamalar geldi. Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...



AVRUPA MERKEZ BANKASI TARİH VEREREK DUYURDU!

Bu hafta piyasalarda kritik gelişmeler peşi sıra yaşanabilir. 1 Şubat günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklanacak ve sonrasında Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın konuşması takip edilecek. 2 Şubat tarihinde ise Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak.

Avrupa Merkez Bankası faiz kararı öncesi Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi, Slovakya Merkez Bankası Başkanı Peter Kazimir ve ECB üyesi, Hollanda Merkez Bankası Başkanı Klaus Knot, iki 50 baz puanlık faiz artırımına ihtiyaç duyulduğunu kaydederek, dikkat çeken mesajlar verdi. 

"Enflasyonda üst üste iki ay görülen gerileme iyi haber" diye ifade eden Kazimir, bu faiz artırım tempoyu düşürmek için bir neden olamayacağını belirtti. Kazimir, "İki kez daha faizi 50 baz puan artırmamız gerektiğine inanıyorum" dedi.

Mayıs ve Haziran ayına dikkat çeken Knot, "Faizleri Şubat ve Mart'ta 50 baz puan artırmayı bekliyoruz. Ancak işimiz bu artırımlar ile bitmeyecek. Mayıs ve Haziran'da daha fazla adım bunları takip edecek" diye vurgularken faizlerin daha fazla yükseleceğine işaret etti. Tüm bu kritik gelişmelerin ardından Euro'nun yönünün yukarı olduğunu gösteriyor. Analistler Euro/TL kurunun yükselişe geçmesi bekleniyor.

Peki bugün Euro ne kadar? Euro kaç TL? 29 Ocak 2023 Euro ne kadar? Euro/TL ne kadar? İşte son dakika Euro/TL kuru...

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

EURO NE KADAR? 29 OCAK 2023

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler ilgiyle takip ediliyor. 29 Ocak Pazar Euro ne kadar oldu? sorusu araştırılıyor. Bugün Euro/TL kuru alış fiyatı 20,59 TL, satış fiyatı 20,65 TL seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0869 bandında seyrini sürdürüyor.

Altında adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamları görenin resmen aklı başından gitti! İşte 29 Ocak 2023 altın fiyatları

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika depremi! İndirim ya da zam var mı? Opet, PO, BP 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Samsung GE83X/AND Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerde satılıyor? Ne kadara satılıyor ?29 Ocak 2023 fiyat listesi


Geri Dön