26 / 04 / 2024

Elinde Euro olanlar dikkat! Doların gücü Euro'yu gölgede bırakmadı! Euro da yükseliyor, son dakika gelişmeler...

Elinde Euro olanlar dikkat! Doların gücü Euro'yu gölgede bırakmadı! Euro da yükseliyor, son dakika gelişmeler...

Son günlerde doların diğer para birimleri karşısında değer kazanması elinde dolar olanların yüzünü güldürdü. Euro alanlar ve euroya yatırım yapan vatandaşlar ise ''dolar yükseldi Euro ne olacak?'' sorusunun cevabını araştırıyor...



Son günlerde doların diğer para birimleri karşısında değer kazanması elinde dolar olanların yüzünü güldürdü. Euro alanlar ve euroya yatırım yapan vatandaşlar ise ''dolar yükseldi euro ne olacak?'' sorusunun cevabını merak ediyor. Dolar kuru bugün 15 lira sınırına kadar dayandı yukarı yönlü hareketine tam gaz devam ediyor. Euro ise dolarla birlikte yükselmeye devam ediyor.

Doların gücü euroyu gölgede bırakmadı euro kuru da bugün yüzde 0,86 yükselerek 15, 73 lira seviyesine yükseldi. Euro bugün uluslararası piyasalarda yukarı yönlü hareketine devam ediyor.

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön